Strategisk samarbejde med Desino.dk

Professionel video- og billedmateriale der fanger din målgruppe

Kom foran dine konkurrenter

Video og billeder skaber resultater!

Med flere milliarder opslag på medier som Facebook, Instagram, LinkedIn og YouTube stilles der høje krav til annoncører som mig. For at kunne følge med og skabe endnu mere værdi for mine kunder har jeg etableret et strategisk samarbejde med Martin fra Desino.dk. 95% af alle forbrugere udtaler, at de har set en video, inden de beslutter sig for at fortage et køb eller en handling. Video er det mest fortrukne medie blandt forbrugere, og hele 72% vælger at se en video, hvis valget står mellem tekst og video.

Få lagt en konkret strategi

Video der fanger din målgruppe

Video er et levende medie, der med bevægelighed, billeder og lyd nemt og hurtigt kan rammesætte dit produkt og fange din modtagers opmærksomhed meget hurtigere end et billede. Sammen kan vi skabe en levende, forførende og smuk reklamefilm, der imødekommer din målgruppe og de platforme hvor dine kunder befinder sig.

Profilvideo eller produktvideo?

Profilvideo

En profilvideo viser fortællingen om jeres brand på en levende måde. Formålet er at fange modtagers opmærksomhed og hurtigt skabe interesse for jeres virksomhed.

Produktvideo

Uanset produktets kompleksitet kan vi skabe en video, som giver et overblik over specifikationer og funktioner. Produktvideoer er velegnet til brug på f.eks. en webshop.

Jeg er ydmyg og stolt af at have skabt gode resultater

Hvad siger mine kunder?

Client Logo
Birgit Feder Petersson Ejer af Hornslet-zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

Client Logo
Jeanette Nielsen Ejer af Essentielpsykoterapi

Vi har arbejdet med mange forskellige folk gennem tiden inden for hjemmesider og markedsføring, men Emil er uden tvivl den absolut bedste samarbejdspartner til dags dato.

Client Logo
Daiva Nadal Ejer af Dstn-ventures.com

Nem at arbejde sammen med! Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse. Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

Client Logo
Henrik Juhl Ejer af Juhlsfoto.dk

Samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert. Guld til Emil fra Juhls foto

Client Logo
Kristina Egel Ejer af Kristinaegel.dk

Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere. Han er meget lydhør overfor ønsker.

Client Logo
Jasmine Marie Messina Ejer af BodylinebyJasmine.dk

Emil har været rigtig god til at hurtig sammensætte en hjemmeside lige som jeg ønskede den. Han er hurtig, rar og meget behjælpelig. Jeg kan stærkt anbefale Emil.

Client Logo
Martin Egesø Ejer af e-Gear.dk

Det er rart at emil forstår at kommunikere på mit plan, det er klart ham der er eksperten men det er vigtigt jeg forstår det han laver. Det er emil bare super god til at forklare.

Skal vi arbejde sammen?

Lad os sammen skabe mere værdi for din virksomhed med videomarkedsføring. Kontakt mig og lad Martin og jeg komme med et kvalificeret bud på opgaven. Har du spørgsmål? Så læs F.A.Q herunder

Få et uforpligtende tilbud på under 12 timer

Generelle spørgsmål jeg får

Hvorfor skal jeg investerer i videomateriale?

81% af virksomheder i 2020 bruger videoer som markedsføringsværktøj. Det er en massiv stigning fra 2017, hvor tallet var 63%. 75% af virksomhederne har erfaret, at videomarkedsføring er en effektiv strategi, og i dag står video for over halvdelen af al internettrafik. Et tal, der forventes at stige til 80% i 2021. Med en veldrejet video kan du skabe stærk kommunikation direkte til din målgruppe, hvor både kropssprog, tone, underlægningsmusik og designelementer styrker dit budskab og rammer din målgruppe.

Hvad er en god video?

En video er god, hvis kvaliteten afspejler kvaliteten af dit produkt eller dine ydelser. Sælger du et designprodukt, vil en mobiloptagelse ikke være det oplagte valg. Det betyder ikke, at man kun kan lave film til eksklusive produkter – det handler blot om, hvordan man præsenterer det.

Der er mange måder at få ligningen til at gå op, så filmproduktet indfrier dine forventninger og dit budget. Send mig dine tanker via kontaktformularen og lad os tage en snak om dine ønsker.

Hvad gør jeg med min film og billeder?

Det er afgørende, at du har sat dig et klart mål for, hvordan du vil bruge dit nye materiale.

Er det en produktvideo til din hjemmeside med målet om at øge salget?

Er det en brandvideo, som skal skabe opmærksomhed omkring dit brand?

Er det en informationsvideo, som skal bruges internt i virksomheden?

Eller en eventvideo, som du skal bruge til at promovere næste års event?

Der er mange spørgsmål, men vi hjælper dig gennem hele processen og sikrer, at du får mest mulig værdi af materialet.

Mangler du svar på dit spørgsmål? Send mig en mail på kontakt@emilnissen.dk, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Ring

Vidensbank

Resultater

Kontakt