Særligt tilbud til medlemmer hos Startup Central

Hjemmeside i WordPress inkl. fem undersider 3495,- (normalpris 5995,-)

Ønsker du en hjemmeside, der konverterer?

Har du brug for en hjemmeside, der konvertere?

Mit navn er Emil Nissen, og jeg har gennem de sidste fire år specialiseret mig inden for hjemmesideopbygning. Din hjemmeside er din online identitet, og det er vigtigt at skabe et troværdigt indtryk. Jeg kan både hjælpe dig, der skal have lavet en professionel hjemmeside i WordPress, som du selv kan navigere rundt i.

Som medlem hos Startup Central får du hos mig en særlig rabat på 2.500,- på din hjemmeside. Tilbuddet inkluderer:

  1. Design af fem sider
  2. Installation af Tema, Elementor Pro og Elementkits Pro Builder (værdi 1000,-)
  3. 100% ejerskab over hjemmesiden
  4. 100% sikkerhed på hjemmesiden inkl. SSL
  5. Cookiebar pop-up
  6. Funktioner som Google Maps og kontaktformular
  7. Komplet video-guide, hvor jeg viser dig alt fra A-Z, så du selv kan navigere rundt efterfølgende
  8. 1 times gratis sparring ang. hjemmesiden, SEO, Google Ads eller Facebook Ads. Her tilbydes også en attraktiv startspris

Prisen pr. ekstra side er 400,- (normalpris 700,-)

Skal din side være her?

Hjemmeside
En tryg proces for din virksomhed

Jeg leder dig igennem hele processen

01

Indledende samtale

Det er vigtigt for mig at lære dig og din virksomhed at kende, før jeg går i gang med hjemmesiden. Derfor tilbyder jeg en indledende samtale, hvor vi gensidigt får skabt en relation.

02

Vi sætter rammerne

Vi forventningsafstemmer sammen og sætter rammerne for samarbejdet. Vi klarlægger bl.a. design, funktionalitet og hjemmesidens formål. Med dette opnår vi det største potentiale.

03

Vedligeholdelse

Når hjemmesiden er færdig, har du mulighed for, at vi laver en aftale, hvor jeg vedligeholder og løbende optimerer. Det kan eksempelvis være med nye billeder og tekst. Det aftaler vi i fællesskab.

Jeg er ydmyg og stolt af at have skabt gode resultater

Mine kunders succes er min succes

Client Logo
Birgit Feder Petersson Ejer af Hornslet-zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

Client Logo
Jeanette Nielsen Ejer af Essentielpsykoterapi

Vi har arbejdet med mange forskellige folk gennem tiden inden for hjemmesider og markedsføring, men Emil er uden tvivl den absolut bedste samarbejdspartner til dags dato.

Client Logo
Daiva Nadal Ejer af Dstn-ventures.com

Nem at arbejde sammen med! Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse. Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

Client Logo
Henrik Juhl Ejer af Juhlsfoto.dk

Samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert. Guld til Emil fra Juhls foto

Client Logo
Kristina Egel Ejer af Kristinaegel.dk

Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere. Han er meget lydhør overfor ønsker.

Client Logo
Jasmine Marie Messina Ejer af BodylinebyJasmine.dk

Emil har været rigtig god til at hurtig sammensætte en hjemmeside lige som jeg ønskede den. Han er hurtig, rar og meget behjælpelig. Jeg kan stærkt anbefale Emil.

Client Logo
Martin Egesø Ejer af e-Gear.dk

Det er rart at emil forstår at kommunikere på mit plan, det er klart ham der er eksperten men det er vigtigt jeg forstår det han laver. Det er emil bare super god til at forklare.

Skal jeg hjælpe dig?

Kontakt mig og lad os tage en snak om, hvordan jeg kan tage din forretning til nye højder. Udfyld venligst kontaktformularen, og jeg vender tilbage indenfor 12 timer. Har du spørgsmål? Så læs F.A.Q herunder

Generelle spørgsmål jeg får

Er jeg 100% ejer af den hjemmeside, du laver til mig?

Ja, når du køber en hjemmeside hos mig, ejer du den 100%. Jeg hjælper dig med at lære din nye side at kende ved blandt andet at vise dig, hvordan du ændrer billeder, indsætter tekst og lignende.

Skal jeg selv købe domæne og webhotel?

Ja, du skal selv sørge for at købe domæne og webhotel. Såfremt du har brug for hjælp, guider jeg dig gerne gennem købet. Jeg bruger primært One.com og Simply.com til formålet.

Er der løbende omkostninger på en hjemmeside?

De eneste løbende omkostninger, der er til din hjemmeside, er dit domæne og webhotel. Det koster omkring 3-400 kr. om året. Det er langt billigere end mange andre systemer, hvor man normalt betaler 3-400 kroner om måneden. Derfor er det at få lavet en hjemmeside i WordPress en god investering.

Hvorfor skal en hjemmeside være mobilvenlig?

Mellem 80-85% af al trafik kommer fra mobilen. Det stiller krav til, at din hjemmeside skal være mobiloptimeret. Mobiloptimering er altid et fokus i mit arbejde, så du ikke mister dine kunder, når de besøger din side fra deres telefon.

Skal jeg selv sørge for billeder, video og tekst til min hjemmeside?

Ikke nødvendigvis. Jeg samarbejder med dygtige fagpersoner, der hjælper med at opfylde mine kunders behov for gode billeder og videoer og konverterende hjemmesidetekster. Jeg arbejder bl.a. med Martin Egesø fra Desino.dk, der laver effektive reklamefilm og billeder i særklasse. Til at skrive både nye, konverterende tekster og optimere eksisterende samt korrekturlæse bruger jeg en dygtig tekstforfatter på freelancebasis.

Kan jeg være sikker på at få en hjemmeside, der konverterer?

Med mere end fem års erfaring inden for markedsføring og annoncering har jeg opnået en bred forretningsforståelse. Jeg har leveret mere end 100 hjemmesider til forskellige virksomheder, hvilket har givet mig forståelse for at skabe hjemmesider, der konverterer bedst muligt.

Hvor lang tid tager det dig at lave min hjemmeside?

Jeg stræber efter at bruge den tid på din hjemmeside, som er nødvendig for at sikre dig det bedste resultat. Gennemsnitligt plejer jeg at have en hjemmeside færdig inden for 2-3 uger, hvor jeg løbende deler statusudkast, så du kan følge med i processen.

Mangler du svar på dit spørgsmål? Send mig en mail på kontakt@emilnissen.dk, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Ring

Vidensbank

Resultater

Kontakt