Det kan være svært at vælge det rigtige

Har du brug for at få andre øjne på din forretning? Få en gratis 1:1 konsultation

Alle spørgsmål er velkomne

Hvorfor tilbyder jeg gratis sparring?

Min vision er at hjælpe virksomheder med at opnå skalerbare resultater gennem stærke, digitale identiteter. Lige nu tilbyder jeg 30 minutters gratis 1:1 sparring, hvor vi lærer hinanden at kende og sammen sætter rammerne for, hvordan vi tager din forretning til nye højder. 

Det er vigtigt for mig, at jeg lærer dig og din virksomhed at kende, inden et potentielt samarbejde.

Du lærer tilmed mig at kende, og sammen finder vi ud af, om vi har kemi og drøfter de forskellige muligheder for et potentielt samarbejde.

Tips til din markedsføring

Følg med, og jeg giver dig løbende gode tips til din markedsføring

På min Facebook-side og i mit nyhedsbrev kan du følge med i min hverdag, kunderesultater samt få generelle tips, der er værdifulde og brugbare for dig, der arbejder med markedsføring og har din egen hjemmeside. Tips, du helt lavpraktisk kan implementere i din egen virksomhed.

Jeg er ydmyg og stolt af at have skabt gode resultater

Dette udtaler mine kunder

Client Logo
Birgit Feder Petersson Ejer af Hornslet-zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

Client Logo
Jeanette Nielsen Ejer af Essentielpsykoterapi

Vi har arbejdet med mange forskellige folk gennem tiden inden for hjemmesider og markedsføring, men Emil er uden tvivl den absolut bedste samarbejdspartner til dags dato.

Client Logo
Daiva Nadal Ejer af Dstn-ventures.com

Nem at arbejde sammen med! Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse. Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

Client Logo
Henrik Juhl Ejer af Juhlsfoto.dk

Samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert. Guld til Emil fra Juhls foto

Client Logo
Kristina Egel Ejer af Kristinaegel.dk

Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere. Han er meget lydhør overfor ønsker.

Client Logo
Jasmine Marie Messina Ejer af BodylinebyJasmine.dk

Emil har været rigtig god til at hurtig sammensætte en hjemmeside lige som jeg ønskede den. Han er hurtig, rar og meget behjælpelig. Jeg kan stærkt anbefale Emil.

Client Logo
Martin Egesø Ejer af e-Gear.dk

Det er rart at emil forstår at kommunikere på mit plan, det er klart ham der er eksperten men det er vigtigt jeg forstår det han laver. Det er emil bare super god til at forklare.

Book en gratis session

Udfyld kontaktformularen og få konkret hjælp eller gode tips til at gøre din hjemmeside eller markedsføring endnu mere attraktiv og synlig for potentielle kunder. Har du spørgsmål? Så læs F.A.Q herunder

Skriv hvilke dato og tidspunkt der passer dig

Generelle spørgsmål jeg får

Binder jeg mig til noget, hvis jeg siger ja til en gratis sparring?

Nej, det er ganske uforpligtende at få gratis sparring med mig. Det eneste, det koster, er din tid – intet andet.

Hvorfor skal jeg vælge gratis sparring?

Du skal vælge gratis sparring, hvis du brænder inde med nogle spørgsmål eller ønsker at drøfte nogle faglige problemstillinger. Eksempelvis omkring din hjemmeside eller markedsføring.

Hvad taler vi om, når jeg vælger en halv times gratis sparring?

Det er helt op til dig inden for de ydelser, jeg tilbyder. Inden opkaldet vil jeg stille dig nogle få spørgsmål for at få en idé om, hvad du ønsker min hjælp til. På den måde kan jeg forberede mig bedst muligt på at besvare dine spørgsmål.

Mangler du svar på dit spørgsmål? Send mig en mail på kontakt@emilnissen.dk, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Ring

Vidensbank

Resultater

Kontakt