Søgemaskineoptimering

Ønsker du at komme til tops på google organisk?

Overgå dine konkurrenter på Google, og tiltræk flere besøgende til din hjemmeside.

Søgemaskineoptimering konverterer i gennemsnit dobbelt så mange kunder som andre kanaler. Det betyder, at effektiv søgemaskineoptimering er med til at konvertere leads til betalende kunder ved at skabe organisk trafik. Organisk trafik er en meget vigtig indtægtskilde for enhver forretning, men det kan være svært at vide, hvordan du når den relevante målgruppe, hvis ikke du er vant til at arbejde med søgemaskineoptimering.

Det kræver mange tekniske overvejelser at udvikle en god SEO-strategi, der kan fungere på lang sigt − ikke mindst på grund af søgemaskinernes evigt omskiftelige algoritmer.$

SEO vist af emil på en tavle

Føler du også at SEO er en jungle? Så forstår jeg dig godt!

Jeg står klar til at hjælpe dig med at udvikle en god SEO-strategi til din virksomhed, der kan konvertere kunder i en fart! Hvad end du har brug for hjælp til søgemaskineoptimering, Facebook-annonceringer, Google Ads, eller noget helt fjerde, så står jeg klar til at rådgive og guide dig.

Du skal ikke forvente, at jeg prøver at presse en færdiglavet skabelon ned over hovedet på dig. Jeg hjælper nemlig din virksomhed ud fra virksomhedens kerne – derfor udarbejder jeg også en grundig analyse af virksomhedens tidligere SEO, så jeg kan se, hvor der kan optimeres. Når du indgår i et samarbejde med mig, kan du regne med gennemsigtige aftaler og priser, hvor du er med i hele processen.

Qimmiq.dk

Ønsker du også en tilstrømning af nye kunder organisk?

Mine kunder vælger mig, fordi de søger en kompetent strategisk samarbejdspartner, der kan levere gennemsigtige og profitable resultater for deres virksomhed. Det kan jeg blandt andet, fordi du som kunde er med i processen – hele vejen. Hos mig er der nemlig intet, der står med småt.

Min værktøjskasse er spækket med erfaringer og andre cases, men det, jeg ved, er, at du som kunde ikke passer ned i én kasse. Derfor bruger jeg meget tid i starten på at gennemgå dine ønsker, din forretningsmodel og dine langsigtede mål med din SEO.

Jeg arbejder både med nationale og internationale virksomheder, hvilket også betyder at jeg arbejder med SEO både på nationalt niveau og internationalt niveau. Måske du ønsker at skalere din virksomhed fra nationalt til internationalt? Jeg hjælper dig igennem hele processen!

 

Tegning der viser kerneværdierne for SEO

At komme fra A-B skal være nemt!

Forstørrelsesglas der illustrere grundig analyse

01. Jeg analyserer din nuværende situation

Første trin er, at jeg gennemgår og analyserer din nuværende SEO-strategi for at danne os et overblik over min fremtidige arbejdsstrategi. Her analyserer jeg, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer optimalt.

finger der trykker som illustrerer strategi for annoncering

02. Jeg lægger en strategi for din annoncering

På andet trin taler vi om mål, for uden mål har vi intet at sigte efter. Det er på dette trin, at vi skal have klargjort en digital strategi for din virksomhed. Her går jeg ind og analyserer målgruppen, branchen, din hjemmeside, søgeord, og hvordan disse informationer kan sættes sammen til den rette strategi for din virksomhed.

computer med tjekmærke illustrerer tids- og handlingsplan

03. Jeg udarbejder en tids- og handleplan

På tredje trin udarbejder jeg en tids- og handleplan i samarbejde med dig, så du altid har overblik over samarbejdet, og hvilke krav jeg har til dig. Denne tids- og handleplan laver jeg i forlængelse af en klar strategi for din annoncering.

tegning af graf der fortæller om strategier

04. Jeg eksekverer på strategien

På fjerde trin er denne rette strategi blevet lagt, og det er her, at jeg begynder at arbejder med alt det som vi har klargjort er nødvendt for at få succes med SEO. Efter alt er implementeret, går vi det igennem sammen, så du 100% ved, hvad der er sat op.

Samtale bokse der illustrerer løbende dialog

05. Jeg står for løbende vedligeholdelse og sparring

Femte trin handler om vedligeholdelse og optimering. Når opsætningen er færdig, står jeg nemlig for at vedligeholde og optimere din annoncering. Her går jeg ind og udnytter alle de data, der kommer ind, og analyserer, hvad der fungerer godt, og hvad der skal optimeres. Det er også her, at jeg tager udgangspunkt i tids- og handleplanen og får eksekveret på det, som vi har aftalt.

0 +

Tilfredse virksomheder

Jeg har hjulpet mere end 50 virksomheder og har en bred forståelse for mange forskellige brancher.

0 %

Tilfredshedsgaranti

Hos mig er du sikret værdi for pengene. Jeg tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så du er sikret et godt resultat.

0 x

Flere henvendelser

Gennemsnitligt får mine kunder 5-10 gange flere henvendelser, efter jeg har hjulpet dem med markedsføring eller webdesign.

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Lad mig også stå for din hjemmeside

Som virksomhed er din hjemmeside din onlineidentitet, hvor dine kunder og leads lærer dig bedre at kende. Yderligere skal du gøre det nemt for dine kunder at handle hos dig ved at sørge for, at din hjemmeside er konverteringsoptimeret. Er din hjemmeside konverteringsoptimeret, bliver dine besøgende hurtigt konverteret til handlende kunder.

 

Jeg stræber efter at kunne tilbyde dig en samlet løsning når du skal have hjælp til SEO. Derfor kan vi også hjælpe dig med at bygge din nye hjemmeside, og alt SEO-arbejdet hertil.

Ta’ ikke kun mine ord for det. Hør det fra mine kunder

Client Logo
Birgit Feder Petersson Ejer af Hornslet-zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

Client Logo
Jeanette Nielsen Ejer af Essentielpsykoterapi

Vi har arbejdet med mange forskellige folk gennem tiden inden for hjemmesider og markedsføring, men Emil er uden tvivl den absolut bedste samarbejdspartner til dags dato.

Client Logo
Daiva Nadal Ejer af Dstn-ventures.com

Nem at arbejde sammen med! Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse. Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

Client Logo
Henrik Juhl Ejer af Juhlsfoto.dk

Samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert. Guld til Emil fra Juhls foto

Client Logo
Kristina Egel Ejer af Kristinaegel.dk

Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere. Han er meget lydhør overfor ønsker.

Client Logo
Jasmine Marie Messina Ejer af BodylinebyJasmine.dk

Emil har været rigtig god til at hurtig sammensætte en hjemmeside lige som jeg ønskede den. Han er hurtig, rar og meget behjælpelig. Jeg kan stærkt anbefale Emil.

Client Logo
Martin Egesø Ejer af e-Gear.dk

Det er rart at emil forstår at kommunikere på mit plan, det er klart ham der er eksperten men det er vigtigt jeg forstår det han laver. Det er emil bare super god til at forklare.

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Hør hvad Annika siger om hendes forløb

Min vision er at skabe profitable resultater for vores kunder, hvilket også betyder, at jeg ikke tager mange ordrer ind ad gangen. Som virksomhed har du brug for, at din samarbejdspartner er 100 % dedikeret – og her kan du regne med mig.

 

Jeg sørger for, at du bliver en del af processen fra start, og baserer vores arbejde på gensidig respekt og proaktiv deltagelse. Jeg agerer derfor som eksperter på områderne, men også som din proaktive samarbejdspartner, der hele tiden ser potentiale i dig og din virksomhed og kommer med nye input og ideer.

 

Da du er med i processen fra start, vil du altid opleve 100 % gennemsigtige priser og aftaler, hvor du helt præcis kan se, hvad du betaler for. Du vil derfor heller aldrig blive bundet til en løsning i lang tid.

Få tilsendt en gratis analyse inden for 48 timer

Ved at benytte en blanding af vores brancheviden og vores redskaber laver vi en SEO-analyse og sender dig en detaljeret rapport via e-mail inden for 48 timer – helt gratis. Du kan også booke et gratis opstartsmøde. Opstartsmødet varer i cirka 30 minutter og er helt uforpligtende. 

Få tilsendt en gratis analyse inden for 48 timer

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *