Læs alle referencer her på siden

Gode resultater kommer på baggrund af et godt samarbejde

Der er ikke noget jeg elsker mere end at skabe succes for mine kunder

Jeg ved, at ingen kunder er ens, og derfor vil du heller ikke blive mødt med strømlinede skabeloner til din online markedsføring. I stedet bygger jeg en komplet strategi op baseret på din virksomheds baggrund. Jeg har nemlig erfaret, at det er her, at din annoncering bliver profitabel.

At mine aftaler og priser er 100 % klare og gennemsigtige, betyder, at du på intet tidspunkt er i tvivl om, hvad dine penge går til. På samme måde kan du under hele processen også følge med i mit arbejde og ligeledes se, hvad jeg forventer af dig.

Se nogle af de resultater jeg har skabt sammen med mine kunder

Pengene tilbage over 20 gange

"Vi i Bushcraft Danmark havde i flere år haft et andet firma til at stå for vores markedsføring uden den store effektiv, det blev der lavet om på da jeg fik Emil til at overtage vores markedsføring... Emil gav os en overskuelig oversigt over hvad der skulle laves om, vi fik en fast pris på det, som holdt, selvom der kom ekstra udfordringer, som Emil klarede til UG. I dag, står Emil for alt vores markedsføring på Google Ads of Facebook med rigtig gode resultater. Vi kan varmt anbefale Emil, som er super engageret, effektiv og holder hvad han lover." Jesper fra Bushcraftbutikken

0 %
Flere ordre
0 %
Øget omsætning
0 x
ROAS

Unikt hundeudstyr i stor vækst

"Emil har taget hånd om al online marketing i form af Facebook annoncering, Google Ads og nyhedsbrev. Emil har stor tålmodighed og besvare grundigt alle spørgsmål fra os noobies. Han er engageret, tilgængelig og grundig. Han går ud over sine opgaver og laver opfølgning både visuelt og verbalt, alt sammen til en konkurrencedygtig pris. Min varmeste anbefaling går til Emil for både hans flotte arbejde og behagelig personlighed. Ethvert firma vil være heldig at have ham med på deres hold" Trine Marie H. Nielsen, Qimmiq.dk

0 %
Øget omsætning
0 %
Flere ordre
0 x
ROAS

Første matchende shop i Danmark

"Emil og jeg har samarbejdet om min webshop i snart 6 mdr nu, og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger! Hans kunder får virkelig kunder. Han er rigtig proaktiv og kommer med mange forslag til hvordan vi kan gribe markedsføringen. Jeg glæder mig til mange flere måneder med ham som sparringspartner." Trine fra Chrums

0 %
Flere ordre
0 %
Øget omsætning
0 x
ROAS

Hør fra over 55+ andre jeg har hjulpet med at vækste

Client Logo
Birgit Feder Petersson Ejer af Hornslet-zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

Client Logo
Jeanette Nielsen Ejer af Essentielpsykoterapi

Vi har arbejdet med mange forskellige folk gennem tiden inden for hjemmesider og markedsføring, men Emil er uden tvivl den absolut bedste samarbejdspartner til dags dato.

Client Logo
Daiva Nadal Ejer af Dstn-ventures.com

Nem at arbejde sammen med! Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse. Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

Client Logo
Henrik Juhl Ejer af Juhlsfoto.dk

Samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert. Guld til Emil fra Juhls foto

Client Logo
Kristina Egel Ejer af Kristinaegel.dk

Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere. Han er meget lydhør overfor ønsker.

Client Logo
Jasmine Marie Messina Ejer af BodylinebyJasmine.dk

Emil har været rigtig god til at hurtig sammensætte en hjemmeside lige som jeg ønskede den. Han er hurtig, rar og meget behjælpelig. Jeg kan stærkt anbefale Emil.

Client Logo
Martin Egesø Ejer af e-Gear.dk

Det er rart at emil forstår at kommunikere på mit plan, det er klart ham der er eksperten men det er vigtigt jeg forstår det han laver. Det er emil bare super god til at forklare.

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Jeg ved, at du ikke passer ned i én kasse

Jeg ved, at ingen kunder er ens, og derfor vil du heller ikke blive mødt med strømlinede skabeloner til din online markedsføring. I stedet bygger jeg en komplet strategi op baseret på din virksomheds baggrund. Jeg har nemlig erfaret, at det er her, at din annoncering bliver profitabel.

Du kender det måske. Du har brugt en masse penge på din markedsføring, men intet fået tilbage. Det er noget, jeg ofte hører, og derfor er det vigtigt for mig, at du inden for en kort fremtid begynder at tjene penge på din annoncering. 

Mand der kigger på en computerskærm med facebook ads

Lad mig gennemgå dit potentiale, gratis.

Udfyld formularen allerede i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om din virksomhed, og hvordan vi sammen kan tage den til nye højder. Opstartsmødet varer i cirka 30 minutter og er helt uforpligtende. 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *