Vælg mellem timepris, fast pris eller vores klippekort

Få et uforpligtende tilbud skræddersyet til din virksomhed

Få et overblik her

Hvordan ser mine priser ud?

Jeg møder mange kunder der har spørgsmål til deres nuværende annoncering eller hjemmeside, og som mangler lidt hjælp løbende til at få et nyt sæt øjne på det hele. Jeg arbejder med at alle mine kunder skal have en fleksibel mulighed for at betale for mine ydelser. Nogen vil gerne have en fast månedlig pris, og andre foretrækker et klippekort eller en timepris hvor de løbende kan bruge mig efter behov.

Timepris

899DKK
  • Min timepris gælder små og mindre opgaver som mine kunder giver mig. Det kan være alt fra opdatering af hjemmeside, et kort kursus i annoncering, en gennemgang af deres indsats eller andet.

Klippekort

Spar op til 20%
  • Har du løbende nye, mindre opgaver du gerne vil have et andet sæt øjne på? Så er en klippekortsordning et perfekt valg for dig. Når du har købt et klippekort og har nogle opgaver, giver jeg inden opgaven et estimat på det antal timer jeg skal bruge på at udføre dem. Det gør det nemt for dig hele tiden at få mest muligt ud af dine penge.
Populært

Månedlig aftale

Månedlig pris
  • Du får altid en fast månedlig pris, så du ikke skal være nervøs for at dine omkostningerne løber løbsk. I den månedlige aftale er der fri support, rapportering og optimering af din annoncering.
Få en skræddersyet pris til dit projekt

Hvad er den rette pris for dit projekt?

Det er altid svært at give en fast pris på et projekt, da det varierer en del alt efter din virksomheds størrelse, budget og meget andet. Hvis du vælger at få udarbejdet et tilbud hos mig, får du en skræddersyet, kort analyse og handleplan over hvad jeg mener der vil give mening – både i forhold til opgaver og pris. Igen er det vigtigt for mig at du ved hvad dine penge går til, og at du får mest muligt ud af dem. Husk at din succes også er min succes. Ønsker du at få lavet et uforpligtende tilbud til at få løst dine udfordringer? Så kontakt mig i dag, og jeg udarbejder et tilbud til dig indenfor 24 timer.

Få hjælp til dine løbende opgaver

Spar op til 20% hvis du køber et klippekort

Har du løbende nye, mindre opgaver du gerne vil have et andet sæt øjne på? Så er en klippekortsordning et perfekt valg for dig. Når du har købt et klippekort og har nogle opgaver, giver jeg inden opgaven et estimat på det antal timer jeg skal bruge på at udføre dem. Det gør det nemt for dig hele tiden at få mest muligt ud af dine penge.

Spar 10% | 10 timer

8.100 kr.
  • Når du har købt et klippekort og har nogle opgaver, giver jeg inden opgaven et estimat på det antal timer jeg skal bruge på at udføre dem.
  • Timepris 810,-/t

Spar 15% | 20 timer

15.300 kr.
  • Når du har købt et klippekort og har nogle opgaver, giver jeg inden opgaven et estimat på det antal timer jeg skal bruge på at udføre dem.
  • Timepris 765,-/t
Populært

Spar 20% | 30 timer

21.600 kr.
  • Når du har købt et klippekort og har nogle opgaver, giver jeg inden opgaven et estimat på det antal timer jeg skal bruge på at udføre dem.
  • Timepris 720,-/t

Er du i tvivl om hvad du skal vælge?

Kontakt mig endelig. Så finder vi sammen ud af hvilken prismodel der passer bedst til dig og din forretning. Mit mål igennem det hele er at du får maksimal værdi ud af dine marketingkroner.

Udfyld venligst kontaktformularen, og jeg vender tilbage indenfor 12 timer. 

Få et uforpligtende tilbud på under 12 timer

Ring

Vidensbank

Resultater

Kontakt

Generelle spørgsmål jeg får

Hvorfor skal du vælge mig som din samarbejdspartner?

Du skal vælge mig, hvis du søger en gennemskuelig, professionel og 100% transparent samarbejdspartner med en stærk forretningsforståelse. Jeg har arbejdet med mange virksomheder, både små og store, og kender hver en afkrog af markedsføring og hjemmesideopbygning. Jeg ved, hvad det kræver at drive en forretning fra bunden. Jeg taler dit sprog – uanset om du er helt grøn eller allerede godt etableret.

Hvem er dine typiske kunder?

Mine kunder er typisk mellemstore virksomheder med store ambitioner om at få skabt en profitabel forretning.

Jeg vil gerne have en samlet hjælp til det hele. Kan jeg få det hos dig?

Jeg samarbejder med dygtige fagpersoner inden for grafisk arbejde, tekstforfatning og billed- og videoproduktion. Derfor tilbyder jeg en samlet pakke til dig, der har brug for hjælp til det hele. Mine samarbejdspartnere er nøje udvalgt og alle freelancere som jeg selv.

Hvad menes der helt konkret med, at jeg har fokus på det gennemskuelige?

Jeg pakker intet ind, men sørger for at give dig en total indsigt i processen og produktet. Det er vigtigt – både for mig og mine kunder – at de ved, hvad deres penge går til.

Hvad står med småt, når jeg indgår en aftale med dig?

Det er intet, der står med småt hos mig. Når vi indgår et samarbejde, er der kun en måneds binding på alt, hvad jeg tilbyder. Du får en uformel kontrakt inden et eventuelt samarbejde, hvor du hurtigt får et overblik over, hvad vi har aftalt. Det gør, at du altid kan være sikker på, at du får, hvad du betaler for.

Hvilke krav har du til dine kunder?

Jeg forventer, at du som potentiel samarbejdspartner har et højt ambitionsniveau om at vækste din forretning. Du skal se indsatsen som en investering – og ikke en udgift – og være klar på et langsigtet samarbejde, hvor du lader mig blive en del af din forretning. På den måde skabes de bedste betingelser for succes.

Mangler du svar på dit spørgsmål? Send mig en mail på kontakt@emilnissen.dk, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.