Fem stjernet anmeldelser på Trustpilot

WordPress hjemmeside inkl. komplet videoguide.

Ønsker du en hjemmeside, der skaffer dig nye kunder?

Alt foregår efterhånden digitalt, og derfor er en opdateret webshop uundværlig. Din webshop er din onlineidentitet, og derfor er det vigtigt at skabe et troværdigt indtryk. Jeg kan hjælpe dig, der allerede har en hjemmeside, som trænger til et redesign, eller dig, som skal have et helt nyt design bygget op fra bunden.

Ønsker du en konverterbar webshop, hvor du selv kan navigere rundt og holde nemt øje med dagens ordrer i et intuitivt dashboard?

Hos mig er du med i processen hele vejen, og du kan regne med transparente aftaler, hvor intet står med småt.

Qimmiq.dk

Hvorfor skal du vælge mig til at lave din hjemmeside?

Som virksomhed er din hjemmeside din onlineidentitet, hvor dine kunder og leads lærer dig bedre at kende. Yderligere skal du gøre det nemt for dine kunder at handle hos dig ved at sørge for, at din hjemmeside er konverteringsoptimeret. Er din hjemmeside konverteringsoptimeret, bliver dine besøgende hurtigt konverteret til handlende kunder.

Men hvor skal du overhovedet begynde? Hvad med hos mig? Jeg er specialist i konverteringsoptimering, hvor jeg bruger alt min erfaring til at bygge hjemmesider. 

0 +

Tilfredse virksomheder

Jeg har hjulpet mere end 50 virksomheder og har en bred forståelse for mange forskellige brancher.

0 %

Tilfredshedsgaranti

Hos mig er du sikret værdi for pengene. Jeg tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så du er sikret et godt resultat.

0 x

Flere henvendelser

Gennemsnitligt får mine kunder 5-10 gange flere henvendelser, efter jeg har hjulpet dem med markedsføring eller webdesign.

3 faktorer, der sikrer dig et godt resultat

Mobilvenligt design

Mobilvenligt design

70-80% af trafikken kommer fra mobilen. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside fungerer på mobilen. Det sørger jeg for, så du ikke mister kunder, når de besøger din side.

En side du ejer 100%

En side du ejer 100%

Når jeg laver din hjemmeside, ejer du den 100% efterfølgende. Det giver dig en tryghed og sørger for, at du ikke er bundet af noget. For mig er det vigtigt, at du får mest værdi for pengene.

Skræddersyet løsning

Skræddersyet løsning

Din hjemmeside passer ikke ned i en kasse. Derfor får du altid lavet en skræddersyet løsning, som afspejler dig og din virksomhed. Det giver det bedste resultat.

Ta’ ikke kun mine ord for det. Hør det fra mine kunder

Client Logo
Birgit Feder Petersson Ejer af Hornslet-zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

Client Logo
Jeanette Nielsen Ejer af Essentielpsykoterapi

Vi har arbejdet med mange forskellige folk gennem tiden inden for hjemmesider og markedsføring, men Emil er uden tvivl den absolut bedste samarbejdspartner til dags dato.

Client Logo
Daiva Nadal Ejer af Dstn-ventures.com

Nem at arbejde sammen med! Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse. Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

Client Logo
Henrik Juhl Ejer af Juhlsfoto.dk

Samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert. Guld til Emil fra Juhls foto

Client Logo
Kristina Egel Ejer af Kristinaegel.dk

Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere. Han er meget lydhør overfor ønsker.

Client Logo
Jasmine Marie Messina Ejer af BodylinebyJasmine.dk

Emil har været rigtig god til at hurtig sammensætte en hjemmeside lige som jeg ønskede den. Han er hurtig, rar og meget behjælpelig. Jeg kan stærkt anbefale Emil.

Client Logo
Martin Egesø Ejer af e-Gear.dk

Det er rart at emil forstår at kommunikere på mit plan, det er klart ham der er eksperten men det er vigtigt jeg forstår det han laver. Det er emil bare super god til at forklare.

Jeg tager dig fra A-B, sikkert.

Når du er kunde hos mig, er du med i alle processer undervejs i samarbejder. Det betyder, at selvom jeg står for alt det tekniske, så vil du også blive oplært i følgende basisteknikker, så du efterfølgende selv kan forstå og håndtere det arbejde, jeg har lavet i fællesskab. Det er eksempelvis, hvordan du opretter varer, hvordan du ændrer tekster, billeder og meget andet. Det er altid skræddersyet til din virksomhed, så du får en komplet videoguide, du altid kan bruge som din personlige håndbog, når du bevæger dig ind i systemet.

Se et par eksempler fra mine kunder

Hornslet Zoneterapi

"Emil har lavet min hjemmeside. Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker."

Billeder på skærme som viser kunders hjemmesider
Billeder på skærme som viser kunders hjemmesider
Kunden klinik vist på 3 elektroniske enheder

Klinik klinik

"Jeg har aldrig mødt en som er så struktureret, realistisk og ærlig omkring hvad han kan udrette for en. Hvis du skal bruge en til at lave noget online relateret for dit firma skal du vælge Emil, han er fantastisk og du vil ikke fortryde det!!"

Kunden klinik vist på 3 elektroniske enheder

Livsinvest

"Hvis du vil have en meget professionel hjemmeside og hjælp til markedsføring efterfølgende, så er Emil en af de dygtigste, jeg er stødt på i denne branche."

skærm med hjemmeside på
skærm med hjemmeside på
Et eksempel på en hjemmeside på diverse skærme

Domestic Science

"Siden fungerer super godt, og brugerne giver gode tilbagemeldinger. Så Emil må kunne noget med det dersens hjemmesideopbygning. Emil har været meget fleksibel ift. mødeafvikling og hjælpevideoer, hvilket jeg har fundet vigtigt."

Et eksempel på en hjemmeside på diverse skærme

Smagen af Danmark

"Vi skulle bruge et mindre website i en fart - til en god pris. Emil trådte til med tempo og gode råd undervejs. Han stod for det hele og sørgede for at sætte alt op, så det er lige til at gå til. Meget behagelig fyr, som har helt styr på tingene."

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Hør hvad Annika siger om hendes forløb

Min vision er at skabe profitable resultater for vores kunder, hvilket også betyder, at jeg ikke tager mange ordrer ind ad gangen. Som virksomhed har du brug for, at din samarbejdspartner er 100 % dedikeret – og her kan du regne med mig.

 

Jeg sørger for, at du bliver en del af processen fra start, og baserer vores arbejde på gensidig respekt og proaktiv deltagelse. Jeg agerer derfor som eksperter på områderne, men også som din proaktive samarbejdspartner, der hele tiden ser potentiale i dig og din virksomhed og kommer med nye input og ideer.

 

Da du er med i processen fra start, vil du altid opleve 100 % gennemsigtige priser og aftaler, hvor du helt præcis kan se, hvad du betaler for. Du vil derfor heller aldrig blive bundet til en løsning i lang tid.

Skal vi tage en snak om dit behov?

Udfyld formularen allerede i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om din virksomhed, og hvordan jeg kan hjælpe med en ny hjemmeside. Opstartsmødet varer i cirka 30 minutter og er helt uforpligtende. 

Få et uforpligtende tilbud på under 12 timer

Generelle spørgsmål jeg får

Er jeg 100% ejer af den hjemmeside, du laver til mig?

Ja, når du køber en hjemmeside hos mig, ejer du den 100%. Jeg hjælper dig med at lære din nye side at kende ved blandt andet at vise dig, hvordan du ændrer billeder, indsætter tekst og lignende.

Hvad koster en hjemmeside?

Det kommer an på mange ting. Eksempelvis hvor mange sider den skal have, hvor skræddersyet designet skal være, om der skal laves tekst dertil samt hvilke integrationer der skal kobles på. Gennemsnitsprisen for en hjemmeside hos mig er 5.000-25.000 kr.

Skal jeg selv købe domæne og webhotel?

Ja, du skal selv sørge for at købe domæne og webhotel. Såfremt du har brug for hjælp, guider jeg dig gerne gennem købet. Jeg bruger primært One.com og også partner hos dem.

Er der løbende omkostninger på en hjemmeside?

De eneste løbende omkostninger, der er til din hjemmeside, er dit domæne og webhotel. Det koster omkring 3-400 kr. om året. Det er langt billigere end mange andre systemer, hvor man normalt betaler 3-400 kroner om måneden. Derfor er det at få lavet en hjemmeside i WordPress en god investering.

Hvorfor skal en hjemmeside være mobilvenlig?

Mellem 80-85% af alt trafik kommer fra mobilen. Det stiller krav til, at din hjemmeside skal være mobiloptimeret. Mobiloptimering er altid et fokus i mit arbejde, så du ikke mister dine kunder, når de besøger din side fra deres telefon.

Skal jeg selv sørge for billeder, video og tekst til min hjemmeside?

Ikke nødvendigvis. Jeg samarbejder med dygtige fagpersoner, der hjælper med at opfylde mine kunders behov for gode billeder og videoer og konverterende hjemmesidetekster. Jeg arbejder bl.a. fra Conmedia.dk, der laver effektive reklamefilm og billeder i særklasse. Til at skrive både nye, konverterende tekster og optimere eksisterende samt korrekturlæse bruger eksterne freelancers der er nøje udvalg. 

Kan jeg være sikker på at få en hjemmeside, der konverterer?

Med mere end fem års erfaring inden for markedsføring og annoncering har jeg opnået en bred forretningsforståelse. Jeg har leveret mere end 100 hjemmesider til forskellige virksomheder, hvilket har givet mig forståelse for at skabe hjemmesider, der konverterer bedst muligt.

Hvor lang tid tager det dig at lave min hjemmeside?

Jeg stræber efter at bruge den tid på din hjemmeside, som er nødvendig for at sikre dig det bedste resultat. Gennemsnitligt plejer jeg at have en hjemmeside færdig inden for 2-3 uger, hvor jeg løbende deler statusudkast, så du kan følge med i processen.

Mangler du svar på dit spørgsmål? Send mig en mail på kontakt@emilnissen.dk, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *