Hvem er Emil Nissen?

Mit navn er Emil Nissen. Jeg er 25 år gammel og har arbejdet som selvstændig marketingkonsulent i cirka 3 år. Det, som jeg primært har beskæftiget mig med, har været Facebook- og Instagram annoncering.

Efterhånden har jeg brugt over 40.000.000 kr. på platformen og lært alt, hvad der skal til for at skabe succes på platformen.

Brugt +40 mio. kr. profitabelt på Facebook-annoncering.

Hjulpet +95 virksomheder med annoncering fra en lang række brancher, både nationalt og internationalt.

Undervist fysisk og digital +50 gange i Facebook-annoncering.

Min rejse (i tal)

Det første år (2020)

Det startede med, at jeg droppede ud af studiet for at gå all-in som marketingkonsulent.

Noget, som jeg var meget nervøs for i starten, da jeg tvivlede på, om jeg var god nok. Allerede fra starten af begyndte jeg at prioritere at blive ekstrem dygtig til Facebook- og instagram-annoncering, så jeg med god ro i maven kunne tilbyde min ydelse.

Jeg havde altid spørgsmålet i baghovedet: Hvorfor gider kunder at betale for min ydelse, hvis jeg ikke selv tror på den? Allerede efter få måneder ramte jeg en omsætning på 100.000 kr. i måneden med et solidt resultat.

Af en simpel årsag: Jeg havde 100% styr på mit produkt.

Det andet år (2021)

Efterfulgt af det første år havde jeg nu styr på mit produkt, og jeg arbejdede videre med at få de første ansatte ombord, så vi kunne vækste endnu mere.

Målet for mig har aldrig været – og er stadig ikke – at vi skal være ti mand. Et lille team af på 5-7 personer er mit personlige mål, hvor vi leverer en ekstraordinær ydelse, som kunderne står i kø for.

På det andet år blev der arbejdet meget med forretningsudvikling, strategi og målsætninger.

Det tredje år (2022)

Jeg er blevet meget mere etableret og sidder mere på det strategiske samt laver en masse kurser og workshops for en masse virksomheder. Efter at have fået et team til at udføre mange af de eksekverede opgaver, frigiver det tid til forretningsudvikling, strategi – og vigtigste af alt!

Mit nye online kursus inden for Facebook Ads, hvor jeg lærer andre at blive 100-meter mester i platformen.

Hvorfor er det, at du har valgt at lave et kursus, Emil?

At lære fra mig har altid været en stor passion. Nu føler jeg, at jeg er et sted, hvor jeg har den viden og know-how, der skal til for at lære andre det, som jeg selv har fået succes med. Jeg har lavet en masse fuckups på Facebook- og Instagram, som har gjort mig 100% bevidst om, hvad det er, der skal til, for at få succes.

Udover det så har jeg altid selv savnet et godt, konkret og hands-on kursus, som kunne implementeres med det samme. Derfor er mit kursus også 100% gennemført.

Der er efterhånden brugt over 200 timer på at udarbejde alt materiale og filme hele kurset, så dem, der tager det, har de bedste forudsætninger for at få succes med det.

Til sidst skal der også nævnes, at når man har adgang til kurset, så får man også adgang til 1:1 sparring med mig.

Shopping Basket

Se min gratis demo på 17 minutter, hvor jeg gennemgår hvad, der skal til for, at du får succes som marketingkonsulent med Facebook Ads.

Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails med viden om Facebook-annoncering. Jeg sender kun e-mails, som jeg selv ville ønske at modtage, og du kan altid afmelde igen.