Online markedsføring

Online markedsføring, som skaber værdi for din virksomhed

Jeg giver dig en fast pris på hele setuppet

Få hjælp til din markedsføring

Hos mig får du mest værdi for pengene. Jeg sætter mig grundigt ind i din virksomhed og hjælper dig med at få lagt en profitabel markedsføringsstrategi. Med mere end fem års erfaring og arbejde med forskellige brancher hjælper jeg dig med at udnytte hele potentialet for din virksomhed. Book en gennemgang - det er 100% gratis og uforpligtende.

Er du klar til at opnå succes?

Få lagt en 360° strategi

Jeg mener, at et samarbejde er mere end at sætte kampagner op. En dyb og grundig forståelse for din forretning gør, at jeg kan skabe de bedste resultater for din virksomhed. Som kunde hos mig bliver du ikke pakket ned i en kasse. Jeg tager dig fra A-Z og skaber en klar og rentabel strategi for al din markedsføring. Skal vi arbejde sammen?

Få én fast samarbejdspartner

Hvad tilbyder jeg?

Herunder kan du gå på opdagelse i de ydelser, jeg tilbyder. I de fleste af de løsninger, jeg laver for mine kunder, er begge platforme taget i brug. Det kan også være, du har brug for en samlet pakkeløsning på både din markedsføring og hjemmeside. Er du i tvivl? Kontakt mig og lad os tage en snak om dine muligheder.

0 +

Tilfredse virksomheder

Jeg har hjulpet mere end 50 virksomheder og har en bred forståelse for mange forskellige brancher.

0 %

Tilfredshedsgaranti

Hos mig er du sikret værdi for pengene. Jeg tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så du er sikret et godt resultat.

0 x

Flere henvendelser

Gennemsnitligt får mine kunder 5-10 gange flere henvendelser, efter jeg har hjulpet dem med markedsføring eller webdesign.

Hos mig er du i trygge hænder

Jeg inddrager dig i hele processen

01

Indledende samtale

Det er vigtigt for mig at lære dig og din virksomhed at kende, før jeg går i gang med markedsføringen. Derfor tilbyder jeg en indledende samtale, hvor vi gensidigt får skabt en relation.

02

Vi sætter rammerne

Vi forventningsafstemmer sammen og sætter rammerne for samarbejdet. Vi klarlægger bl.a. budget, målgruppe, formål og strategi. Med dette opnår vi det største potentiale.

03

Vedligeholdelse

Når opsætningen er færdig, har du mulighed for, at vi laver en aftale, hvor jeg vedligeholder og løbende optimerer. Det plejer mine kunder at vælge, fordi det er vigtigt at udnytte det data man får ind.

Jeg er ydmyg og stolt af at have skabt gode resultater

Mine kunders succes er min succes

Client Logo
Birgit Feder Petersson Ejer af Hornslet-zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

Client Logo
Jeanette Nielsen Ejer af Essentielpsykoterapi

Vi har arbejdet med mange forskellige folk gennem tiden inden for hjemmesider og markedsføring, men Emil er uden tvivl den absolut bedste samarbejdspartner til dags dato.

Client Logo
Daiva Nadal Ejer af Dstn-ventures.com

Nem at arbejde sammen med! Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse. Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

Client Logo
Henrik Juhl Ejer af Juhlsfoto.dk

Samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert. Guld til Emil fra Juhls foto

Client Logo
Kristina Egel Ejer af Kristinaegel.dk

Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere. Han er meget lydhør overfor ønsker.

Client Logo
Jasmine Marie Messina Ejer af BodylinebyJasmine.dk

Emil har været rigtig god til at hurtig sammensætte en hjemmeside lige som jeg ønskede den. Han er hurtig, rar og meget behjælpelig. Jeg kan stærkt anbefale Emil.

Client Logo
Martin Egesø Ejer af e-Gear.dk

Det er rart at emil forstår at kommunikere på mit plan, det er klart ham der er eksperten men det er vigtigt jeg forstår det han laver. Det er emil bare super god til at forklare.

Skal vi arbejde sammen?

Kontakt mig og lad os tage en snak om, hvordan jeg kan tage din forretning til nye højder. Udfyld venligst kontaktformularen, og jeg vender tilbage indenfor 12 timer.

Få et uforpligtende tilbud på under 12 timer

Ring

Vidensbank

Resultater

Kontakt