Kontakt mig i dag, hvis du har spørgsmål

Er du klar til et langvarigt samarbejde?

Langt mere end et traditionelt samarbejde

Skal vi arbejde sammen?

Jeg følger dig fra A-Z på din rejse mod en succesfuld virksomhed. Jeg er 100% transparent og gennemskuelig, så du altid ved, hvad dine penge går til. Min forretning bygger på professionelt arbejde og stærke samarbejder. Er du nysgerrig på at høre, hvordan jeg kan skabe resultater for din forretning? Kontakt mig og lade os tage en uforpligtende snak – helt gratis.

Gennemskuelighed og professionalisme

Passionen for det gode samarbejde

Gennem mange års erfaring hjælper jeg små og mellemstore virksomheder med at vækste gennem markedsføring og annoncering online. For mig er det vigtigt, at du ved, hvad dine penge går til – og jeg sørger for at tage dig med på hele rejsen. Er du nysgerrig på at høre, hvordan jeg kan skabe resultater for din forretning, så kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak.

Hos mig er du i trygge hænder gennem hele processen

Mine 3 vigtigste kerneværdier, der sikrer dig succes

Skræddersyede løsninger

Skræddersyede løsninger

Din virksomhed passer ikke ned i en kasse – det gør ingen. Derfor laver jeg altid skræddersyede løsninger for mine kunder.

Proaktiv arbejdstilgang

Proaktiv arbejdstilgang

Med en proaktiv arbejdstilgang er du sikret, at jeg altid kommer med nye idéer, input og spørgsmål til din virksomhed.

Værdi for pengene

Værdi for pengene

Det har du nok hørt før. Men jeg mener det. Jeg klæder dig på, så du 100% ved, hvad du får for pengene.

Jeg er ydmyg og stolt af at have skabt gode resultater

Hvad siger mine kunder?

Client Logo
Birgit Feder Petersson Ejer af Hornslet-zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

Client Logo
Jeanette Nielsen Ejer af Essentielpsykoterapi

Vi har arbejdet med mange forskellige folk gennem tiden inden for hjemmesider og markedsføring, men Emil er uden tvivl den absolut bedste samarbejdspartner til dags dato.

Client Logo
Daiva Nadal Ejer af Dstn-ventures.com

Nem at arbejde sammen med! Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse. Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

Client Logo
Henrik Juhl Ejer af Juhlsfoto.dk

Samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert. Guld til Emil fra Juhls foto

Client Logo
Kristina Egel Ejer af Kristinaegel.dk

Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere. Han er meget lydhør overfor ønsker.

Client Logo
Jasmine Marie Messina Ejer af BodylinebyJasmine.dk

Emil har været rigtig god til at hurtig sammensætte en hjemmeside lige som jeg ønskede den. Han er hurtig, rar og meget behjælpelig. Jeg kan stærkt anbefale Emil.

Client Logo
Martin Egesø Ejer af e-Gear.dk

Det er rart at emil forstår at kommunikere på mit plan, det er klart ham der er eksperten men det er vigtigt jeg forstår det han laver. Det er emil bare super god til at forklare.

Skal jeg hjælpe dig?

Kontakt mig og lad os tage en snak om, hvordan jeg kan tage din forretning til nye højder. Udfyld venligst kontaktformularen, og jeg vender tilbage indenfor 12 timer. 

Få et uforpligtende tilbud på under 12 timer

Ring

Vidensbank

Resultater

Kontakt