Hvad gør du, hvis din Facebook-konti bliver lukket?

Noget af det, som desværre sker hyppigt, er at ens Facebook-konti bliver lukket. En hændelse, som er virkelig træls og som kan skade ens forretning. Derfor er det vigtigt at kende til, hvorfor det er, at ens konti bliver lukket, og hvad man kan gøre, hvis uheldet er ude. Derudover kommer jeg også ind på hvordan du formindsker risikoen for, at det sker.

Det første der er vigtigt at vide, er, at Facebook er en maskine, hvor der ikke sidder personer bagved og styrer alle konti. Det hele kører automatisk, og derfor sker der ofte fejl – som eksempelvis kan være, at ens konto bliver lukket ned.

Men hvad sker der når din konti bliver lukket ned?

Hvis din konto bliver lukket ned, har du ikke mulighed for at annoncerer mere. Der er forskellige grader, hvorpå Facebook kan lukke din konto ned, men for det meste, betyder nedlukningen, at du ikke har mulighed for at annoncerer længere. Det er kritisk, og derfor er det meget vigtigt, at du gør alt hvad du kan, for at undgå at dette sker.

Hvordan undgår du det?

Det allervigtigste er, at du får opsat Totrinsgodkendelse på både din private Facebook-profil og på din Facebook Business Manager. Det sikrer dig imod hackerangreb, og gør, at potentielle hackere ikke kan få adgang til din profil.

Udover ovenstående, så er det vigtigt, at du kender til Facebooks politikker, så du ved hvad du ikke må annoncerer med. Det er blandt andet:

  • Vold eller opfordring til vold
  • Svindel og bedrag
  • Noget der er sundhedsfremmende
  • Corona-relaterede produkter eller ydelser
  • Mobning og chikane

Og meget mere mere.

Jeg vil anbefale, at før du starter dine annoncer, skal du kigger denne side igennem: https://transparency.fb.com/da-dk/policies/community-standards/?source=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcommunitystandards%2F. Herinde kan du få et bedre overblik over hvad det er du må, og hvad det er, som du ikke må. Gør dig selv den tjeneste at bruge et par timer på at gennemgå det hele, så du ved, hvad du må annoncere med, og hvad du ikke må annoncere med.

Men hvad gør du så hvis uheldet er ude?

Hvis du er i den uheldige situation, hvor din konto er lukket, så vil Facebook give dig instrukser til hvordan du får den åbnet igen. Nogle gange er det nok at sende din konto til gennemgang, men andre gange skal du indsende pas, kørekort eller andre dokumenter, der bekræfter Facebook i, at det er dig. Det er for det meste i større sager, at du skal indsende en masse legitimation. Desværre sker det ofte, at man ender med ikke at kunne få din konto tilbage. Derfor er det meget vigtigt at have styr på ovenstående, så du ikke ender i denne situation.

Udover det, så vil jeg også altid anbefale at prøve og se, om du kan komme i kontakt med Facebooks support, hvor du kan speede processen op. Du kan læse mere omkring det her: https://www.facebook.com/help

I mit kursus kommer jeg ind på alle de ovenstående punkter, og jeg viser dig helt konkret hvad du skal være opmærksom på. Udover det, så kan du også i kurset bruge mig som sparringspartner og dermed få adgang til en højere support, da jeg er Facebook Marketing Partner.

Hvis du har spørgsmål hertil, så send mig endelig en e-mail på kontakt@emilnissen.dk

Lær hvordan du får succes som marketingkonsulent

Shopping Basket

Se min gratis demo på 17 minutter, hvor jeg gennemgår hvad, der skal til for, at du får succes som marketingkonsulent med Facebook Ads.

Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails med viden om Facebook-annoncering. Jeg sender kun e-mails, som jeg selv ville ønske at modtage, og du kan altid afmelde igen.