Hvad er Facebook- og Instagram annoncering?

Facebook- og Instagram annoncering er betalte annoncer, som du opretter på Facebook igennem Facebook Business Manager. De oprettede annoncer bliver målrettet en bestemt målgruppe på Facebook, som kan være bestemt af en masse forskellige kriterier.

Næsten 80% af alle danskere har en Facebook-profil, hvilket også er med til at fortælle, at det er verdens største medie. Det er også derfor, at det er meget interessant at annoncere her, fordi at ens potentielle kunder er her, ligemeget om du sælger til private, virksomheder, staten, kommuner og lignende. De er her!

Hvordan fungerer Facebook- og Instagram annoncering?

  1. Du betaler for at få vist din annonce
  2. En potentiel kunde ser din annonce
  3. Kunden klikker på din annonce og kommer ind på din hjemmeside
  4. Kunden foretager et køb eller en henvendelse

Det er den helt korte version af hvordan Facebook- og Instagram annoncering fungerer.

Hvordan betaler du på Facebook?

Måden, hvorpå du betaler Facebook, er pr. 1000 eksponeringer – altså 1000 visninger af din annonce til potentielle købere. Modsat Google, hvor du her betaler pr. klik, altså næsten no cure no pay, så betaler du altså på Facebook pr. 1000 eksponeringer. Læs om auktionen på Facebook.

Derfor vil Facebook næsten i alle tilfælde bruge det budget, som du sætter ind. Hvis du sætter et budget ind på 100 kr. dagligt, så bruger den også 100 kr. dagligt. Hvis du sætter et budget ind på 200 kr. dagligt, så bruger den også 200 kr. dagligt.

Ønsker du at lære mere om hvordan du kommer i gang med Facebook- og Instagram annoncering, så lærer jeg dig det hele i mit nye online-kursus, hvor jeg klæder dig godt på, så du selv kan sætte dine egne annoncer op, og derved øge din omsætning.

Hvis du har spørgsmål hertil, så send mig en e-mail på kontakt@emilnissen.dk

Lær hvordan du får succes som marketingkonsulent

Shopping Basket

Se min gratis demo på 17 minutter, hvor jeg gennemgår hvad, der skal til for, at du får succes som marketingkonsulent med Facebook Ads.

Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails med viden om Facebook-annoncering. Jeg sender kun e-mails, som jeg selv ville ønske at modtage, og du kan altid afmelde igen.