Ønsker du at skille dig ud og skaffe flere kunder?

Få lavet en konverterbar hjemmeside i WordPress inkl. video-guide

Ønsker du en hjemmeside, der konverterer?

En investering, du ikke vil være foruden

Er det så vigtigt med en hjemmeside? Et kort svar hertil er: JA! Alt foregår efterhånden digitalt, og derfor er en opdateret hjemmeside uundværlig. Din hjemmeside er din online identitet, og det er vigtigt at skabe et troværdigt indtryk. Jeg kan både hjælpe dig, der allerede har en hjemmeside, som trænger til et re-design, eller dig, som skal have en helt ny side bygget op fra bunden.

Jeg har over 100 hjemmesider og ved, hvad der er vigtigt!

3 faktorer, der sikrer dig et godt resultat

Mobilvenligt design

Mobilvenligt design

70-80% af trafikken kommer fra mobilen. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside fungerer på mobilen. Det sørger jeg for, så du ikke mister kunder, når de besøger din side.

En side du ejer 100%

En side du ejer 100%

Når jeg laver din hjemmeside, ejer du den 100% efterfølgende. Det giver dig en tryghed og sørger for, at du ikke er bundet af noget. For mig er det vigtigt, at du får mest værdi for pengene.

Skræddersyet løsning

Skræddersyet løsning

Din hjemmeside passer ikke ned i en kasse. Derfor får du altid lavet en skræddersyet løsning, som afspejler dig og din virksomhed. Det giver det bedste resultat.

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Hvad skal din hjemmeside koste?

Det afhænger af, hvad du har brug for. Er det en simpel side med de basale funktioner, eller er det en webshop med mange undersider? Mine priser ligger i gennemsnit mellem 4.995-15.000 kr. alt afhængig af, hvilke løsninger du skal have lavet. Send mig en forespørgsel, og jeg giver dig et prisestimat indenfor 12 timer.

0 +

Tilfredse virksomheder

Jeg har hjulpet mere end 50 virksomheder og har en bred forståelse for mange forskellige brancher.

0 %

Tilfredshedsgaranti

Hos mig er du sikret værdi for pengene. Jeg tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så du er sikret et godt resultat.

0 x

Flere henvendelser

Gennemsnitligt får mine kunder 5-10 gange flere henvendelser, efter jeg har hjulpet dem med markedsføring eller webdesign.

Læs udvalgte anmeldelser

Hornslet-Zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil

"Emil har lavet min hjemmeside. Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker."

Livsinvest.dk

Emil en af de dygtigste, jeg er stødt på i denne branche

"Han er god til at komme med forslag til, hvad du kan gøre for at udvikle og optimere yderligere, samt har han et meget skarpt overblik over, hvad næste skridt er.
Han følger op på det vi har aftalt og er nemt tilgængelig, når man har brug for assistance.
Hvis du vil have en meget professionel hjemmeside og hjælp til markedsføring efterfølgende, så er Emil en af de dygtigste, jeg er stødt på i denne branche."

Growthness

Har ikke andet at sige end stor anbefaling fra min side!

"Jeg har fået lavet min flotte hjemmeside Hos EmilNissen. Jeg kan varmt anbefalede dette firma, han er dygtig, engagerede og kunden er virkelig i centrum. Jeg har haft rigtig mange ønsker angående min hjemmeside, det fik jeg leveret hurtigt og med en rigtig god service og forståelse for mine ønsker.
Har ikke andet at sige end stor anbefaling fra min side!"

Hjemmesideværktøjer, hosting og e-mail i én samlet løsning.

Spar penge på hosting & domæne hos One.com

Jeg har et strategisk samarbejde med One.com, hvilket betyder at alle mine kunder får:

Gratis nyt domæne

1 års gratis registrering af domæne

1 års gratis hosting, Explorer

Gratis installation/setup etc.

Mulighed for at skabe en email der matcher ens domænenavn

1-click WordPress

Adgang til vores website builder

Adgang til at lave en webshop

Ubegrænset trafik

SSL-certifikat

… og meget mere

En tryg proces for din virksomhed

Jeg leder dig igennem hele processen

01

Indledende samtale

Det er vigtigt for mig at lære dig og din virksomhed at kende, før jeg går i gang med hjemmesiden. Derfor tilbyder jeg en indledende samtale, hvor vi gensidigt får skabt en relation.

02

Vi sætter rammerne

Vi forventningsafstemmer sammen og sætter rammerne for samarbejdet. Vi klarlægger bl.a. design, funktionalitet og hjemmesidens formål. Med dette opnår vi det største potentiale.

03

Vedligeholdelse

Når hjemmesiden er færdig, har du mulighed for, at vi laver en aftale, hvor jeg vedligeholder og løbende optimerer. Det kan eksempelvis være med nye billeder og tekst. Det aftaler vi i fællesskab.

Jeg er ydmyg og stolt af at have skabt gode resultater

Mine kunders succes er min succes

Client Logo
Birgit Feder Petersson Ejer af Hornslet-zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

Client Logo
Jeanette Nielsen Ejer af Essentielpsykoterapi

Vi har arbejdet med mange forskellige folk gennem tiden inden for hjemmesider og markedsføring, men Emil er uden tvivl den absolut bedste samarbejdspartner til dags dato.

Client Logo
Daiva Nadal Ejer af Dstn-ventures.com

Nem at arbejde sammen med! Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse. Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

Client Logo
Henrik Juhl Ejer af Juhlsfoto.dk

Samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert. Guld til Emil fra Juhls foto

Client Logo
Kristina Egel Ejer af Kristinaegel.dk

Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere. Han er meget lydhør overfor ønsker.

Client Logo
Jasmine Marie Messina Ejer af BodylinebyJasmine.dk

Emil har været rigtig god til at hurtig sammensætte en hjemmeside lige som jeg ønskede den. Han er hurtig, rar og meget behjælpelig. Jeg kan stærkt anbefale Emil.

Client Logo
Martin Egesø Ejer af e-Gear.dk

Det er rart at emil forstår at kommunikere på mit plan, det er klart ham der er eksperten men det er vigtigt jeg forstår det han laver. Det er emil bare super god til at forklare.

Skal jeg hjælpe dig?

Kontakt mig og lad os tage en snak om, hvordan jeg kan tage din forretning til nye højder. Udfyld venligst kontaktformularen, og jeg vender tilbage indenfor 12 timer. Har du spørgsmål? Så læs F.A.Q herunder

Få et uforpligtende tilbud på under 12 timer

Generelle spørgsmål jeg får

Er jeg 100% ejer af den hjemmeside, du laver til mig?

Ja, når du køber en hjemmeside hos mig, ejer du den 100%. Jeg hjælper dig med at lære din nye side at kende ved blandt andet at vise dig, hvordan du ændrer billeder, indsætter tekst og lignende.

Hvad koster en hjemmeside?

Det kommer an på mange ting. Eksempelvis hvor mange sider den skal have, hvor skræddersyet designet skal være, om der skal laves tekst dertil samt hvilke integrationer der skal kobles på. Gennemsnitsprisen for en hjemmeside hos mig er 4995-15.000 kr.

Skal jeg selv købe domæne og webhotel?

Ja, du skal selv sørge for at købe domæne og webhotel. Såfremt du har brug for hjælp, guider jeg dig gerne gennem købet. Jeg bruger kun One.com til formålet. Læs mere her

Er der løbende omkostninger på en hjemmeside?

De eneste løbende omkostninger, der er til din hjemmeside, er dit domæne og webhotel. Det koster omkring 3-400 kr. om året. Det er langt billigere end mange andre systemer, hvor man normalt betaler 3-400 kroner om måneden. Derfor er det at få lavet en hjemmeside i WordPress en god investering.

Hvorfor skal en hjemmeside være mobilvenlig?

Mellem 80-85% af al trafik kommer fra mobilen. Det stiller krav til, at din hjemmeside skal være mobiloptimeret. Mobiloptimering er altid et fokus i mit arbejde, så du ikke mister dine kunder, når de besøger din side fra deres telefon.

Skal jeg selv sørge for billeder, video og tekst til min hjemmeside?

Ikke nødvendigvis. Jeg samarbejder med dygtige fagpersoner, der hjælper med at opfylde mine kunders behov for gode billeder og videoer og konverterende hjemmesidetekster. Jeg arbejder bl.a. med Martin Egesø fra Desino.dk, der laver effektive reklamefilm og billeder i særklasse. Til at skrive både nye, konverterende tekster og optimere eksisterende samt korrekturlæse bruger jeg en dygtig tekstforfatter på freelancebasis.

Kan jeg være sikker på at få en hjemmeside, der konverterer?

Med mere end fem års erfaring inden for markedsføring og annoncering har jeg opnået en bred forretningsforståelse. Jeg har leveret mere end 100 hjemmesider til forskellige virksomheder, hvilket har givet mig forståelse for at skabe hjemmesider, der konverterer bedst muligt.

Hvor lang tid tager det dig at lave min hjemmeside?

Jeg stræber efter at bruge den tid på din hjemmeside, som er nødvendig for at sikre dig det bedste resultat. Gennemsnitligt plejer jeg at have en hjemmeside færdig inden for 2-3 uger, hvor jeg løbende deler statusudkast, så du kan følge med i processen.

Mangler du svar på dit spørgsmål? Send mig en mail på kontakt@emilnissen.dk, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Ring

Vidensbank

Resultater

Kontakt