Hændelsesadministrator på Facebook

I din hændelsesadministrator på Facebook kan du styre din Facebook Pixel, og dykke ned i alt den data, som bliver opfanget af din Facebook Pixel og sendt retur til Facebook. I dette indlæg vil jeg komme ind på de muligheder, der er under din hændelsesadministrator.

Før du går i dybden med emnet her, vil jeg anbefale, at hvis du ikke har opsat din Facebook Pixel før, så skal du læse dette indlæg først. Læs indlæg om Facebook Pixel.

Hvordan virker hændelsesadministrator på Facebook?

Inde i din hændelsesadministrator kan du først og fremmest se alle de hændelser, som du har sat op igennem din Facebook Pixel. Det kan eksempelvis være: Besøgende – Tilføjet til kurv – Køb og mange andre hændelser, som du har sat op i forbindelse med din Facebook Pixel.

Jeg bruger selv hændelsesadministratoren til at se, om alt fungerer i forhold til den data, som der kommer ind. Hvis der er nogle udfordringer, så skal Facebook nok komme med fejlmeldinger hertil.

Som også nævnt i nogle af mine andre indlæg, så er data lig med viden, og derfor er det super vigtigt, at du samler så meget data inde i Facebook som overhovedet muligt.

Hvis du ønsker at blive klogere på din hændelsesadministrator, så gennemgår jeg den i mit online-kursus, hvor jeg også viser dig hvordan du sætter din Facebook Pixel op.

Har du spørgsmål hertil, så send mig endelig en e-mail på kontakt@emilnissen.dk

Lær hvordan du får succes som marketingkonsulent

Shopping Basket

Se min gratis demo på 17 minutter, hvor jeg gennemgår hvad, der skal til for, at du får succes som marketingkonsulent med Facebook Ads.

Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails med viden om Facebook-annoncering. Jeg sender kun e-mails, som jeg selv ville ønske at modtage, og du kan altid afmelde igen.