Har du brug for et langvarigt samarbejde?

Skal dine kunder kunne finde dig på Google? Få en gratis analyse i dag!

Er du klar til at opnå succes?

Hvorfor er Google Ads en vigtig diciplin?

Mere end 75% af alle søgninger bliver foretaget på Google. Derfor er Google det oplagte sted at finde potentielle kunder – uanset om du har en webshop og gerne vil øge salget og konvertere flere ordrer, eller en servicevirksomhed, der gerne vil have flere opkald eller henvendelser. Er du klar til at få kunder gennem Google Ads?

Jeg giver dig en fast pris på hele setuppet

Jeg hjælper dig hele vejen rundt

Google Search Ads

Google Search Ads

Den mest almindelige form for annoncering på Google er på søgenetværket. Her byder man på søgeord, som herefter vises øverst på Google som en annonce, når folk aktivt søger efter det, du tilbyder.

Google Display Ads

Google Display Ads

Vælg selv hvilke billeder, videoer og tekster, der skal være synlige, når dine kunder besøger din hjemmeside. Med Display Ads kan du også ramme tidligere besøgende og dermed øge chancen for et salg

Google Shopping Ads

Google Shopping Ads

Hvis du har en webshop, er Google Shopping Ads et essentielt valg for dig. Når potentielle kunder søger efter relevante søgeord, vises dine produkter øverst. Annoncerne vises automatisk med billede, pris og navn.

Google Ads
Skræddersyet løsning til din virksomhed

Få værdi for pengene

Du kender det måske. Du har brugt en masse penge på din markedsføring, men intet fået tilbage. Det er noget, jeg ofte hører, og derfor er det vigtigt for mig, at du inden for en kort fremtid begynder at tjene penge på din annoncering. Jeg har håndteret både små og store konti og kender alle aspekter inden for Google Ads samt hvad der skal til for at vækste netop din forretning, så du ikke kun bruger penge – men rent faktisk tjener dem.

0 +

Tilfredse virksomheder

Jeg har hjulpet mere end 50 virksomheder og har en bred forståelse for mange forskellige brancher.

0 %

Tilfredshedsgaranti

Hos mig er du sikret værdi for pengene. Jeg tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så du er sikret et godt resultat.

0 x

Flere henvendelser

Gennemsnitligt får mine kunder 5-10 gange flere henvendelser, efter jeg har hjulpet dem med markedsføring eller webdesign.

Jeg er ydmyg og stolt af at have skabt gode resultater

Mine kunders succes er min succes

Client Logo
Birgit Feder Petersson Ejer af Hornslet-zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

Client Logo
Jeanette Nielsen Ejer af Essentielpsykoterapi

Vi har arbejdet med mange forskellige folk gennem tiden inden for hjemmesider og markedsføring, men Emil er uden tvivl den absolut bedste samarbejdspartner til dags dato.

Client Logo
Daiva Nadal Ejer af Dstn-ventures.com

Nem at arbejde sammen med! Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse. Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

Client Logo
Henrik Juhl Ejer af Juhlsfoto.dk

Samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert. Guld til Emil fra Juhls foto

Client Logo
Kristina Egel Ejer af Kristinaegel.dk

Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere. Han er meget lydhør overfor ønsker.

Client Logo
Jasmine Marie Messina Ejer af BodylinebyJasmine.dk

Emil har været rigtig god til at hurtig sammensætte en hjemmeside lige som jeg ønskede den. Han er hurtig, rar og meget behjælpelig. Jeg kan stærkt anbefale Emil.

Client Logo
Martin Egesø Ejer af e-Gear.dk

Det er rart at emil forstår at kommunikere på mit plan, det er klart ham der er eksperten men det er vigtigt jeg forstår det han laver. Det er emil bare super god til at forklare.

Skal jeg hjælpe dig?

Kontakt mig og lad os tage en snak om, hvordan jeg kan tage din forretning til nye højder. Udfyld venligst kontaktformularen, og jeg vender tilbage indenfor 12 timer. Har du spørgsmål? Så læs F.A.Q herunder

Vil du have en gratis gennemgang af din Google-annoncering?

Generelle spørgsmål jeg får

Hvorfor skal jeg vælge dig til at varetage mine Google Ads?

Jeg har arbejdet dedikeret med Google Ads i tre år og har erfaring fra forskellige brancher. Jeg tilbyder en stærk, teknisk viden og sætter mig grundigt ind i din virksomhed, så annoncerne afspejler det, der får din virksomhed til at skille sig ud.

Hvor lang bindingsperiode er der på Google Ads?

Der er kun en måned binding på mine ydelser. Min tilgang bygger på gennemskuelighed, og derfor tillader jeg mig at stille høje krav til mine kunder, såvel som de stiller høje krav til mig. For mig er det vigtigt at opbygge en tæt relation, og derfor har jeg samarbejdet med mange af mine kunder, siden jeg startede med min forretning.

Hvad koster det at komme i gang med Google Ads?

Det er meget forskelligt. Jeg anbefaler som minimum 2-3000 kr. om måneden på selve annoncerne, og ved siden af kommer prisen på vedligeholdelse og optimering af de annoncer, der afhænger af størrelse og behov.

Hvor lang tid går der, inden jeg ser resultater?

Det afhænger af, hvilken branche du er i, og om du allerede er i gang eller skal i gang fra bunden. Har du i forvejen en velfungerende konto, kan du typisk se resultater efter den første måned. Hvis kontoen er helt ny, skal du forvente, at resultaterne kommer efter 1-3 måneder.

Hvor mange gange får jeg pengene igen?

Det er forskelligt. Det kan være, du har nogle produkter, der giver 2-3 gange tilbage, hvor du ved andre produkter får 20 gange pengene igen. Ja, faktisk helt op til 30-40 gange. Det kommer helt an på, hvad du sælger.

Hvad kræver du fra min side, når du skal hjælpe med Google Ads?

Jeg kræver blot, at du har ambitioner om at vækste din forretning. Jeg samarbejder kun med virksomheder, som ønsker at lægge tid i at tage del i hele processen. På den måde får vi skabt den bedste relation, der sikrer os de bedste resultater for din virksomhed. Du skal se det at starte eller optimere Google Ads som en investering – ikke en udgift.

Mangler du svar på dit spørgsmål? Send mig en mail på kontakt@emilnissen.dk, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Ring

Vidensbank

Resultater

Kontakt