Alt andet et traditionelt bureau

Ønsker du at tage din Google-annoncering til nye højder?

Er du træt af at ligne dine konkurrenter på Google?

Jeg bestræber mig altid på at sikre, at din virksomhed udlever sit fulde potentiale. Gennem Google Ads-annoncering får du uendelige muligheder for at ramme dine kunder på tværs af flere platforme. Google giver dig mange forskellige annonceringsmuligheder, og derfor hjælper vi dig med at vælge de rigtige beslutninger for netop din virksomhed, da det kan være en lang og snoet rejse at begive sig ud på alene, hvis ikke du har de rette værktøjer.

Mand der arbejder med Facebook

Jeg hjælper dig med at skrive og opsætte iøjnefaldende annoncer, der sikrer dig et godt resultat på Google.

Jeg hjælper dig med at få din virksomhed vist øverst i Googles søgenetværk. Jeg arbejder proaktivt med både Google Ads for at sikre dig de bedste resultater i Google. Jeg tester dine Google-annoncer løbende for hele tiden at optimere dine annoncer og følge udviklingen.

Jeg ved, at dette er medvirkende til at skabe de bedste resultater for din virksomhed. Jeg sørger for, at du kun bliver vist på dine mest centrale søgeord, da dette sikrer dig den mest relevante trafik til dit website, der senere kan blive konverteret til kunder inden for din målgruppe.

Qimmiq.dk

Et tæt samarbejde er nøglen til succes på Google

Som andre virksomheder holder jeg mig selvfølgelig opdateret på nyeste trends og tendenser inden for Google Ads, idet platformen – som alle andre online marketingsplatforme – er et medie i konstant udvikling. Du kan derfor regne med, at jeg altid holder mig opdateret og kender til de nyeste udviklinger. Så kan jeg også levere de bedste resultater til din virksomhed.

 

Jeg tilbyder et tæt samarbejde mellem din virksomhed og mig, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få øget viden omkring din fremgang inden for Google-annoncering. Når du starter i et samarbejde, er du med i hele processen undervejs. Jeg fungerer som en proaktiv samarbejdspartner, der hele tiden ser nye muligheder eller tiltag til din virksomhed.

tegning der viser kerneværdierne for google ads
Få en fast pris på hele setuppet

Jeg hjælper dig hele vejen rundt

Google Search Ads

Google Search Ads

Den mest almindelige form for annoncering på Google er på søgenetværket. Her byder man på søgeord, som herefter vises øverst på Google som en annonce, når folk aktivt søger efter det, du tilbyder.

Google Display Ads

Google Display Ads

Vælg selv hvilke billeder, videoer og tekster, der skal være synlige, når dine kunder besøger din hjemmeside. Med Display Ads kan du også ramme tidligere besøgende og dermed øge chancen for et salg

Google Shopping Ads

Google Shopping Ads

Hvis du har en webshop, er Google Shopping Ads et essentielt valg for dig. Når potentielle kunder søger efter relevante søgeord, vises dine produkter øverst. Annoncerne vises automatisk med billede, pris og navn.

At komme fra A-B skal være nemt!

Forstørrelsesglas der illustrere grundig analyse

01. Jeg analyserer din nuværende situation

Første trin er, at jeg gennemgår og analyserer din nuværende annoncering. Det gør jeg for at danne mig et overblik over mit fremtidige strategiarbejde. Her analyserer jeg, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer optimalt.

finger der trykker som illustrerer strategi for annoncering

02. Jeg lægger en strategi for din annoncering

På andet trin taler vi om mål, for uden mål har vi intet at sigte efter. Det er på dette trin, at vi skal have klargjort en digital strategi for din virksomhed. Her går jeg ind og analyserer din målgruppe, branche, kundetyper, relevante søgeord, og hvordan disse informationer kan sættes sammen til den rette strategi for din virksomhed.

computer med tjekmærke illustrerer tids- og handlingsplan

03. Jeg udarbejder en tids- og handleplan

På tredje trin udarbejder jeg en tids- og handleplan i samarbejde med dig, så du altid har overblik over samarbejdet, og hvilke krav jeg har til dig. Denne tids- og handleplan laver jeg i forlængelse af en klar strategi for din annoncering.

tegning af graf der fortæller om strategier

04. Jeg eksekverer på strategien

På fjerde trin er denne rette strategi blevet lagt, og det er her, at jeg begynder at udforme annoncetekster, budsstrategier og alt, der tilsammen baner vejen for hele opsætningen. Efter alt er implementeret, går vi det igennem sammen, så du 100% ved, hvad der er sat op.

Samtale bokse der illustrerer løbende dialog

05. Jeg står for løbende vedligeholdelse og sparring

Femte trin handler om vedligeholdelse og optimering. Når opsætningen er færdig, står jeg nemlig for at vedligeholde og optimere din annoncering. Her går jeg ind og udnytter alle de data, der kommer ind, og analyserer, hvad der fungerer godt, og hvad der skal optimeres. Det er også her, at jeg tager udgangspunkt i tids- og handleplanen og får eksekveret på det, som vi har aftalt.

0 +

Tilfredse virksomheder

Jeg har hjulpet mere end 50 virksomheder og har en bred forståelse for mange forskellige brancher.

0 %

Tilfredshedsgaranti

Hos mig er du sikret værdi for pengene. Jeg tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så du er sikret et godt resultat.

0 x

Flere henvendelser

Gennemsnitligt får mine kunder 5-10 gange flere henvendelser, efter jeg har hjulpet dem med markedsføring eller webdesign.

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Jeg ved, at du ikke passer ned i én kasse

Jeg ved, at ingen kunder er ens, og derfor vil du heller ikke blive mødt med strømlinede skabeloner til din online markedsføring. I stedet bygger jeg en komplet strategi op baseret på din virksomheds baggrund. Jeg har nemlig erfaret, at det er her, at din annoncering bliver profitabel.

Du kender det måske. Du har brugt en masse penge på din markedsføring, men intet fået tilbage. Det er noget, jeg ofte hører, og derfor er det vigtigt for mig, at du inden for en kort fremtid begynder at tjene penge på din annoncering. 

Mand der kigger på en computerskærm med facebook ads

Ta’ ikke kun mine ord for det. Hør det fra mine kunder

Client Logo
Birgit Feder Petersson Ejer af Hornslet-zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

Client Logo
Jeanette Nielsen Ejer af Essentielpsykoterapi

Vi har arbejdet med mange forskellige folk gennem tiden inden for hjemmesider og markedsføring, men Emil er uden tvivl den absolut bedste samarbejdspartner til dags dato.

Client Logo
Daiva Nadal Ejer af Dstn-ventures.com

Nem at arbejde sammen med! Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse. Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

Client Logo
Henrik Juhl Ejer af Juhlsfoto.dk

Samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert. Guld til Emil fra Juhls foto

Client Logo
Kristina Egel Ejer af Kristinaegel.dk

Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere. Han er meget lydhør overfor ønsker.

Client Logo
Jasmine Marie Messina Ejer af BodylinebyJasmine.dk

Emil har været rigtig god til at hurtig sammensætte en hjemmeside lige som jeg ønskede den. Han er hurtig, rar og meget behjælpelig. Jeg kan stærkt anbefale Emil.

Client Logo
Martin Egesø Ejer af e-Gear.dk

Det er rart at emil forstår at kommunikere på mit plan, det er klart ham der er eksperten men det er vigtigt jeg forstår det han laver. Det er emil bare super god til at forklare.

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Hør hvad Mads siger om deres forløb

Min vision er at skabe profitable resultater for vores kunder, hvilket også betyder, at jeg ikke tager mange ordrer ind ad gangen. Som virksomhed har du brug for, at din samarbejdspartner er 100 % dedikeret – og her kan du regne med mig.

 

Jeg sørger for, at du bliver en del af processen fra start, og baserer vores arbejde på gensidig respekt og proaktiv deltagelse. Jeg agerer derfor som eksperter på områderne, men også som din proaktive samarbejdspartner, der hele tiden ser potentiale i dig og din virksomhed og kommer med nye input og ideer.

 

Da du er med i processen fra start, vil du altid opleve 100 % gennemsigtige priser og aftaler, hvor du helt præcis kan se, hvad du betaler for. Du vil derfor heller aldrig blive bundet til en løsning i lang tid.

Lad mig gennemgå dit potentiale, gratis.

Udfyld formularen allerede i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om din virksomhed, og hvordan vi sammen kan tage den til nye højder. Opstartsmødet varer i cirka 30 minutter og er helt uforpligtende. 

Generelle spørgsmål jeg får

Hvorfor skal jeg vælge dig til at varetage mine Google Ads?

Jeg har arbejdet dedikeret med Google Ads i tre år og har erfaring fra forskellige brancher. Jeg tilbyder en stærk, teknisk viden og sætter mig grundigt ind i din virksomhed, så annoncerne afspejler det, der får din virksomhed til at skille sig ud.

Hvor lang bindingsperiode er der på Google Ads?

Der er en løbende måned + 1 måned binding på mine ydelser. Min tilgang bygger på gennemskuelighed, og derfor tillader jeg mig at stille høje krav til mine kunder, såvel som de stiller høje krav til mig. For mig er det vigtigt at opbygge en tæt relation, og derfor har jeg samarbejdet med mange af mine kunder, siden jeg startede med min forretning.

Hvad koster det at komme i gang med Google Ads?

Det er meget forskelligt. Jeg anbefaler som minimum 3-5000 kr. om måneden på selve annoncerne, og ved siden af kommer prisen på vedligeholdelse og optimering af de annoncer, der afhænger af størrelse og behov.

Hvor lang tid går der, inden jeg ser resultater?

Det afhænger af, hvilken branche du er i, og om du allerede er i gang eller skal i gang fra bunden. Har du i forvejen en velfungerende konto, kan du typisk se resultater efter den første måned. Hvis kontoen er helt ny, skal du forvente, at resultaterne kommer efter 1-3 måneder.

Hvor mange gange får jeg pengene igen?

Det er forskelligt. Det kan være, du har nogle produkter, der giver 2-3 gange tilbage, hvor du ved andre produkter får 20 gange pengene igen. Ja, faktisk helt op til 30-40 gange. Det kommer helt an på, hvad du sælger.

Hvad kræver du fra min side, når du skal hjælpe med Google Ads?

Jeg kræver blot, at du har ambitioner om at vækste din forretning. Jeg samarbejder kun med virksomheder, som ønsker at lægge tid i at tage del i hele processen. På den måde får vi skabt den bedste relation, der sikrer os de bedste resultater for din virksomhed. Du skal se det at starte eller optimere Google Ads som en investering – ikke en udgift.

Mangler du svar på dit spørgsmål? Send mig en mail på kontakt@emilnissen.dk, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Shopping Basket