Tegning af arbejdsprocessen med facebook

Facebook Ads

mand med en google computer og en google ads kampagne

Google Ads

Kvinde med computer og en telefon og computer skærm

Hjemmesidedesigns

Jeg har hjulpet mere end 50 virksomheder og har en bred forståelse for mange forskellige brancher.

Hos mig er du sikret værdi for pengene. Jeg tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så du er sikret et godt resultat.

Gennemsnitligt får mine kunder 5-10 gange flere henvendelser, efter jeg har hjulpet dem med markedsføring eller webdesign.

Mand der kigger på en computerskærm med facebook ads

At komme fra A-B skal være nemt!

Forstørrelsesglas der illustrere grundig analyse

01. Jeg analyserer din nuværende situation

Første trin er, at jeg gennemgår og analyserer din nuværende annoncering. Det gør jeg for at danne mig et overblik over mit fremtidige strategiarbejde. Her analyserer jeg, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer optimalt.

finger der trykker som illustrerer strategi for annoncering

02. Jeg lægger en strategi for din annoncering

På andet trin taler vi om mål, for uden mål har vi intet at sigte efter. Det er på dette trin, at vi skal have klargjort en digital strategi for din virksomhed. Her går jeg ind og analyserer din målgruppe, branche, kundetyper, potentialet, og hvordan disse informationer kan sættes sammen til den rette strategi for din virksomhed.

computer med tjekmærke illustrerer tids- og handlingsplan

03. Jeg udarbejder en tids- og handleplan

På tredje trin udarbejder jeg en tids- og handleplan i samarbejde med dig, så du altid har overblik over samarbejdet, og hvilke krav jeg har til dig. Denne tids- og handleplan laver jeg i forlængelse af en klar strategi for din annoncering.

tegning af graf der fortæller om strategier

04. Jeg eksekverer på strategien

På fjerde trin er denne rette strategi blevet lagt, og det er her, at jeg begynder at udforme annoncetekster, grafik og videoer, der tilsammen baner vejen for hele opsætningen. Efter alt er implementeret, går vi det igennem sammen, så du 100% ved, hvad der er sat op.

Samtale bokse der illustrerer løbende dialog

05. Jeg står for løbende vedligeholdelse og sparring

Femte trin handler om vedligeholdelse og optimering. Når opsætningen er færdig, står jeg nemlig for at vedligeholde og optimere din annoncering. Her går jeg ind og udnytter alle de data, der kommer ind, og analyserer, hvad der fungerer godt, og hvad der skal optimeres. Det er også her, at jeg tager udgangspunkt i tids- og handleplanen og får eksekveret på det, som vi har aftalt.

Jeg er dit oplagte valg, hvis du vil skabe profitable resultater hurtigt

Lad mig gennemgå dit potentiale, gratis.

Udfyld formularen allerede i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om din virksomhed, og hvordan vi sammen kan tage den til nye højder. Opstartsmødet varer i cirka 30 minutter og er helt uforpligtende. 

Vil du være opdateret på den nyeste viden?

Generelle spørgsmål jeg får

Hvorfor skal jeg vælge dig som samarbejdspartner?

Du skal vælge mig, hvis du søger en gennemskuelig, professionel og 100% transparent samarbejdspartner med en stærk forretningsforståelse. Jeg har arbejdet med mange virksomheder, både små og store, og kender hver en afkrog af markedsføring og hjemmesideopbygning. Jeg ved, hvad det kræver at drive en forretning fra bunden. Jeg taler dit sprog – uanset om du er helt grøn eller allerede godt etableret.

Hvem er dine typiske kunder?

Mine kunder er typisk mellemstore virksomheder med store ambitioner om at få skabt en profitabel forretning. Det er dig, der måske sidder hos et andet bureau, men føler dig som en lille fisk og ønsker en samarbejdspartner der forstår dig og din forretning. 

Jeg vil gerne have en samlet hjælp til det hele. Kan jeg få det hos dig?

Jeg samarbejder med dygtige fagpersoner inden for grafisk arbejde, tekstforfatning og billede- og videoproduktion. Derfor tilbyder jeg en samlet pakke til dig, der har brug for hjælp til det hele. Mine samarbejdspartnere er nøje udvalgt og alle freelancere som jeg selv.

Hvad menes der helt konkret med, at jeg har fokus på det gennemskuelige?

Jeg pakker intet ind, men sørger for at give dig en total indsigt i processen og produktet. Det er vigtigt – både for mig og mine kunder – at de ved, hvad deres penge går til.

Hvad står med småt, når jeg indgår en aftale med dig?

Det er intet, der står med småt hos mig. Når vi indgår et samarbejde, er der kun en løbende måned + 1 måned binding på alt, hvad jeg tilbyder. Du får en uformel kontrakt inden et eventuelt samarbejde, hvor du hurtigt får et overblik over, hvad vi har aftalt. Det gør, at du altid kan være sikker på, at du får, hvad du betaler for.

Hvilke krav har du til dine kunder?

Jeg forventer, at du som potentiel samarbejdspartner har et højt ambitionsniveau om at vækste din forretning. Du skal se indsatsen som en investering – og ikke en udgift – og være klar på et langsigtet samarbejde, hvor du lader mig blive en del af din forretning. På den måde skabes de bedste betingelser for succes.

Mangler du svar på dit spørgsmål? Send mig en mail på kontakt@emilnissen.dk, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Shopping Basket