+ 45 Fem stjernet anmeldelser på Trustpilot

Ærlig markedsføring der rykker din virksomhed

Er du tilfreds med dit nuværende bureau?

Skræddersyet hjælp til dig, der ønsker flere relevante kunder

Mit navn er Emil Nissen, og jeg har gennem de sidste fire år specialiseret mig inden for annoncering på Facebook, Instagram og Google og er desuden autodidakt inden for hjemmesideopbygning.

 

Hos mig bliver du ikke mødt af et bureau, hvor processer og procedurer er strømlinet. Jeg er kreativt tænkende og tager udgangspunkt i kernen af din forretning, hvor jeg altid går dynamisk til værks! Med en stærk forretningsforståelse og ekspertviden inden for onlineannoncering har jeg hjulpet et utal af kunder med at skalere deres forretning – nationalt og internationalt.

Mand der arbejder med Facebook
Få én fast samarbejdspartner

Din komplette 360° strategi er kun ét klik væk

Tegning af arbejdsprocessen med facebook

Facebook Ads

mand med en google computer og en google ads kampagne

Google Ads

Kvinde med computer og en telefon og computer skærm

Hjemmesidedesigns

0 +

Tilfredse virksomheder

Jeg har hjulpet mere end 50 virksomheder og har en bred forståelse for mange forskellige brancher.

0 %

Tilfredshedsgaranti

Hos mig er du sikret værdi for pengene. Jeg tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så du er sikret et godt resultat.

0 x

Flere henvendelser

Gennemsnitligt får mine kunder 5-10 gange flere henvendelser, efter jeg har hjulpet dem med markedsføring eller webdesign.

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Jeg ved, at du ikke passer ned i én kasse

Jeg ved, at ingen kunder er ens, og derfor vil du heller ikke blive mødt med strømlinede skabeloner til din online markedsføring. I stedet bygger jeg en komplet strategi op baseret på din virksomheds baggrund. Jeg har nemlig erfaret, at det er her, at din annoncering bliver profitabel.

 

At mine aftaler og priser er 100 % klare og gennemsigtige, betyder, at du på intet tidspunkt er i tvivl om, hvad dine penge går til. På samme måde kan du under hele processen også følge med i mit arbejde og ligeledes se, hvad jeg forventer af dig.

Mand der kigger på en computerskærm med facebook ads
Skræddersyede løsninger

Skræddersyede løsninger

Din virksomhed passer ikke ned i en kasse – det gør ingen. Derfor laver jeg altid skræddersyede løsninger for mine kunder.

Proaktiv arbejdstilgang

Proaktiv arbejdstilgang

Med en proaktiv arbejdstilgang er du sikret, at jeg altid kommer med nye idéer, input og spørgsmål til din virksomhed.

Værdi for pengene

Værdi for pengene

Det har du nok hørt før. Men jeg mener det. Jeg klæder dig på, så du 100% ved, hvad du får for pengene.

At komme fra A-B skal være nemt!

Forstørrelsesglas der illustrere grundig analyse

01. Jeg analyserer din nuværende situation

Første trin er, at jeg gennemgår og analyserer din nuværende annoncering. Det gør jeg for at danne mig et overblik over mit fremtidige strategiarbejde. Her analyserer jeg, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer optimalt.

finger der trykker som illustrerer strategi for annoncering

02. Jeg lægger en strategi for din annoncering

På andet trin taler vi om mål, for uden mål har vi intet at sigte efter. Det er på dette trin, at vi skal have klargjort en digital strategi for din virksomhed. Her går jeg ind og analyserer din målgruppe, branche, kundetyper, potentialet, og hvordan disse informationer kan sættes sammen til den rette strategi for din virksomhed.

computer med tjekmærke illustrerer tids- og handlingsplan

03. Jeg udarbejder en tids- og handleplan

På tredje trin udarbejder jeg en tids- og handleplan i samarbejde med dig, så du altid har overblik over samarbejdet, og hvilke krav jeg har til dig. Denne tids- og handleplan laver jeg i forlængelse af en klar strategi for din annoncering.

tegning af graf der fortæller om strategier

04. Jeg eksekverer på strategien

På fjerde trin er denne rette strategi blevet lagt, og det er her, at jeg begynder at udforme annoncetekster, grafik og videoer, der tilsammen baner vejen for hele opsætningen. Efter alt er implementeret, går vi det igennem sammen, så du 100% ved, hvad der er sat op.

Samtale bokse der illustrerer løbende dialog

05. Jeg står for løbende vedligeholdelse og sparring

Femte trin handler om vedligeholdelse og optimering. Når opsætningen er færdig, står jeg nemlig for at vedligeholde og optimere din annoncering. Her går jeg ind og udnytter alle de data, der kommer ind, og analyserer, hvad der fungerer godt, og hvad der skal optimeres. Det er også her, at jeg tager udgangspunkt i tids- og handleplanen og får eksekveret på det, som vi har aftalt.

Jeg er dit oplagte valg, hvis du vil skabe profitable resultater hurtigt

Client Logo
Birgit Feder Petersson Ejer af Hornslet-zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

Client Logo
Jeanette Nielsen Ejer af Essentielpsykoterapi

Vi har arbejdet med mange forskellige folk gennem tiden inden for hjemmesider og markedsføring, men Emil er uden tvivl den absolut bedste samarbejdspartner til dags dato.

Client Logo
Daiva Nadal Ejer af Dstn-ventures.com

Nem at arbejde sammen med! Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse. Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

Client Logo
Henrik Juhl Ejer af Juhlsfoto.dk

Samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert. Guld til Emil fra Juhls foto

Client Logo
Kristina Egel Ejer af Kristinaegel.dk

Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere. Han er meget lydhør overfor ønsker.

Client Logo
Jasmine Marie Messina Ejer af BodylinebyJasmine.dk

Emil har været rigtig god til at hurtig sammensætte en hjemmeside lige som jeg ønskede den. Han er hurtig, rar og meget behjælpelig. Jeg kan stærkt anbefale Emil.

Client Logo
Martin Egesø Ejer af e-Gear.dk

Det er rart at emil forstår at kommunikere på mit plan, det er klart ham der er eksperten men det er vigtigt jeg forstår det han laver. Det er emil bare super god til at forklare.

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Hør hvad Mads siger om deres forløb

Min vision er at skabe profitable resultater for vores kunder, hvilket også betyder, at jeg ikke tager mange ordrer ind ad gangen. Som virksomhed har du brug for, at din samarbejdspartner er 100 % dedikeret – og her kan du regne med mig.

 

Jeg sørger for, at du bliver en del af processen fra start, og baserer vores arbejde på gensidig respekt og proaktiv deltagelse. Jeg agerer derfor som eksperter på områderne, men også som din proaktive samarbejdspartner, der hele tiden ser potentiale i dig og din virksomhed og kommer med nye input og ideer.

 

Da du er med i processen fra start, vil du altid opleve 100 % gennemsigtige priser og aftaler, hvor du helt præcis kan se, hvad du betaler for. Du vil derfor heller aldrig blive bundet til en løsning i lang tid.

Lad mig gennemgå dit potentiale, gratis.

Udfyld formularen allerede i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om din virksomhed, og hvordan vi sammen kan tage den til nye højder. Opstartsmødet varer i cirka 30 minutter og er helt uforpligtende. 

Generelle spørgsmål jeg får

Hvorfor skal jeg vælge dig som samarbejdspartner?

Du skal vælge mig, hvis du søger en gennemskuelig, professionel og 100% transparent samarbejdspartner med en stærk forretningsforståelse. Jeg har arbejdet med mange virksomheder, både små og store, og kender hver en afkrog af markedsføring og hjemmesideopbygning. Jeg ved, hvad det kræver at drive en forretning fra bunden. Jeg taler dit sprog – uanset om du er helt grøn eller allerede godt etableret.

Hvem er dine typiske kunder?

Mine kunder er typisk mellemstore virksomheder med store ambitioner om at få skabt en profitabel forretning. Det er dig, der måske sidder hos et andet bureau, men føler dig som en lille fisk og ønsker en samarbejdspartner der forstår dig og din forretning. 

Jeg vil gerne have en samlet hjælp til det hele. Kan jeg få det hos dig?

Jeg samarbejder med dygtige fagpersoner inden for grafisk arbejde, tekstforfatning og billede- og videoproduktion. Derfor tilbyder jeg en samlet pakke til dig, der har brug for hjælp til det hele. Mine samarbejdspartnere er nøje udvalgt og alle freelancere som jeg selv.

Hvad menes der helt konkret med, at jeg har fokus på det gennemskuelige?

Jeg pakker intet ind, men sørger for at give dig en total indsigt i processen og produktet. Det er vigtigt – både for mig og mine kunder – at de ved, hvad deres penge går til.

Hvad står med småt, når jeg indgår en aftale med dig?

Det er intet, der står med småt hos mig. Når vi indgår et samarbejde, er der kun en løbende måned + 1 måned binding på alt, hvad jeg tilbyder. Du får en uformel kontrakt inden et eventuelt samarbejde, hvor du hurtigt får et overblik over, hvad vi har aftalt. Det gør, at du altid kan være sikker på, at du får, hvad du betaler for.

Hvilke krav har du til dine kunder?

Jeg forventer, at du som potentiel samarbejdspartner har et højt ambitionsniveau om at vækste din forretning. Du skal se indsatsen som en investering – og ikke en udgift – og være klar på et langsigtet samarbejde, hvor du lader mig blive en del af din forretning. På den måde skabes de bedste betingelser for succes.

Mangler du svar på dit spørgsmål? Send mig en mail på kontakt@emilnissen.dk, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Shopping Basket

Få Early Bird pladser tilbage

Kurset koster kun ca. 3000 kr. efter skattefradrag.
Skabelon til at få fradrag findes i kurset.

Se min gratis træning på 26 minutter, hvor jeg gennemgår hvad, der skal til for, at du får succes med Facebook-annoncering.

Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails med viden om Facebook-annoncering. Jeg sender kun e-mails, som jeg selv ville ønske at modtage, og du kan altid afmelde igen.