Bliv selvkørende inden for Facebook annoncering

Et komplet kursus til dig, der én gang for alle, vil have succes med annoncering på Facebook og Instagram.

Du får al den viden og alle de værktøjer, som du skal bruge for at lykkes, om det så er mere salg, flere kunder eller flere leads i din virksomhed.

Step-by-step kursus I Facebook-annoncering

Personlig sparring og rådgivning fra mig

Early bird pris: 5.995 kr. (Gælder de første 50 pladser)

Hvad er min historie kort fortalt?

Efter at have arbejdet mange mange timer i Facebooks maskinrum i de sidste 4 år har jeg lært hvert et hjørne at kende. Herigennem har jeg brugt over 40.000.000 kr. profitabelt på Facebook-annoncering både i Danmark og internationalt.

Jeg har herudover undervist en lang række personer og virksomheder, så jeg ved lige præcis, hvilken situation du sidder i.

I dag driver jeg min egen webshop BlandSelvFrø.dk og bureauet Nissen&Co, hvor vi sidder 4 personer fuldtid med annoncering på Facebook og Google.

Min passion er...

Jeg har altid brændt for at arbejde med markedsføring og bruge de redskaber til at skabe succesfulde virksomheder. Jeg har både tidligere og på nuværende tidspunkt haft virksomheder, hvor jeg har brugt mine markedsføringskompetencer til at skabe resultater.

For et par år tilbage opdagede jeg dog glæden ved at hjælpe andre mennesker med deres virksomhed. Først som konsulent, hvor jeg havde så meget succes, at vi nu er blevet et lille bureau, samtidigt med undervisning ved siden af.

Virksomheder, som jeg har hulpet

Videoanmeldelser fra andre, som har taget kurset

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Men du tænker måske, om kurset er relevant
for dig?

Den ambitiøse ejer/ansatte i en mindre virksomhed

Hvis du vil være selvkørende uden at skulle bruge dyre bureauer eller konsulenter, så du får mest muligt ud af dine penge.

Marketingkonsulenten, der vil blive (endnu) skarpere

Hvis du er en marketingkonsulent, der gerne vil rykke dine kompetencer til højeste niveau, så du kan tilbyde det allerbedste til dine kunder.

Dig, der vil styrke dit CV inden for betalt annoncering

Gennem kurset får du konkrete hands-on færdigheder, som du kan bruge til at skabe værdi på din nuværende eller næste arbejdsplads.

Er du stadig i tvivl, om det er det rigtige for dig?

Hvis du stadig er i tvivl, om kurset er det rette for dig, er du meget velkommen til enten at sende mig en e-mail på kontakt@emilnissen.dk eller booke et uforpligtende møde i min kalender ved at trykke nedenfor.

Step-by-step kursus I Facebook-annoncering

Personlig sparring og rådgivning fra mig

Early bird pris: 5.995 kr. (Gælder de første 50 pladser)

Efter og skattefradrag svarer det til kun ca. 3000 kr. Skabelon til at få fradrag findes i kurset. 

Shopping Basket

Se min gratis demo på 17 minutter, hvor jeg gennemgår hvad, der skal til for, at du får succes som marketingkonsulent med Facebook Ads.

Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails med viden om Facebook-annoncering. Jeg sender kun e-mails, som jeg selv ville ønske at modtage, og du kan altid afmelde igen.

Play Video