Ofte stillede spørgsmål

Nej, det er ikke noget krav, at du har erfaring med Facebook-annoncering inden kurset. Jeg kommer til at klæde dig rigtig godt på. Du kan forvente at få gennemgående teoretisk og praktisk erfaring, som du allerede fra samme dag kan implementere i din egen virksomhed.

Nej, det gør det ikke. Facebook-annoncering kan virke uoverskueligt, men i mit kursus har jeg kogt alt ned til det vigtigste, og jeg bruger relaterbare eksempler, så du hurtigt får en forståelse af, hvordan Facebook fungerer. Efterfølgende vil du sidde tilbage med følelsen af, at “det var sgu da meget nemt at komme i gang med”, som en anden kursist så fint har sagt.

Efter kurset kan du forvente at have en gennemgående forståelse af, hvordan Facebook tænker, og hvordan du laver de bedste annoncer. Målet med kurset er, at du efterfølgende selv kan navigere rundt i Facebooks Business Manager og lave de rette kampagner, så du er sikker på, at dine penge bliver brugt korrekt. Alt den viden, som jeg giver ud til kurset, er indsamlet over flere år. Derudover har jeg alene i 2021 brugt +10.000.000 kr. i annoncebudget for at opnå den viden, som du får med.

Kurset tager kun én eftermiddag at gennemføre. Det er altså ikke et kursus på 30 timer, hvor du kører træt allerede halvvejs. Jeg har kogt det hele ned til det allervigtigste, så du kun hører på de vigtige ting, der skal sikre dig, at du bliver selvkørende.

Nej, desværre. Det er ikke ren magi. Jeg giver dig alle de færdigheder, som du har brug for, at du kan opsætte de rigtige annoncer, som rammer lige præcis din målgruppe. Om din målgruppe køber efter dine annoncer er sat op, er baseret på dine kunders produkter/ydelser. 

Ja, efter kurset modtager du et personligt bevis, som du kan bruge på dit CV. Beviset indeholder en beskrivelse af, hvad du har gennemført, og hvilke færdigheder som du har opnået efter, at du har taget kurset. Se et eksempel her.

Du har adgang til kurset for evigt. Det vil sige, at alle nye opdateringer, skabeloner og lignende er med i prisen. Løbende vil jeg indsamle feedback på, hvad der mangler, og hvad der eventuelt kan forbedres, hvorefter jeg vil få det produceret. Dette medfører, at du får et kursus, som ikke bliver outdated efter få måneder.

Hvis du oplever udfordringer undervejs, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg vil altid hjælpe dig så godt, som jeg kan. Du skal se mig som en ekstern sparringspartner, der hjælper dig igennem hele kurset, så du har den bedst mulige chance for at få succes med din markedsføring.

Ja, jeg har tilfredsgaranti. Hvis du ikke er tilfreds, kan du inden for 14 dage få alle dine penge refunderet. Den eneste forudsætning er, at du ikke har set mere end 30% af hele kurset.

Det er både Facebook og Instagram, som du lærer om i kurset. Facebook ejer Instagram, så når jeg skriver Facebook-annoncering, så er det både Facebook og Instagram, jeg refererer til.

Ja, det kan du tro. Inde i kurset gennemgår jeg, hvordan du kan få fradraget, og jeg har lavet en skabelon, som du kan tage udgangspunkt i.

Ja, det kan de. Hvis de sender en e-mail til kontakt@emilnissen.dk, så får jeg fremsendt en faktura, og så kan du få adgang til kurset.

Hvis I ønsker en licens, som I kan bruge til at oplære nye medarbejdere, så send mig en e-mail på kontakt@emilnissen.dk. Så kan vi tage en dialog omkring det og finde en løsning, som passer bedst til jer.

Hvis I ønsker at bruge kurset til undervisning, så send mig en e-mail på kontakt@emilnissen.dk. Så kan vi tage en dialog omkring det og finde en løsning, som passer bedst til jer.

Kurset koster 8.995 kr. ekskl. moms. Prisen stiger igen ved 100 medlemmer. Hvis du ønsker adgang til kurset, kan du købe det direkte her.

Shopping Basket

Se min gratis demo på 17 minutter, hvor jeg gennemgår hvad, der skal til for, at du får succes som marketingkonsulent med Facebook Ads.

Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails med viden om Facebook-annoncering. Jeg sender kun e-mails, som jeg selv ville ønske at modtage, og du kan altid afmelde igen.