Ring

Vidensbank

Resultater

Kontakt

Ring

Vidensbank

Resultater

Kontakt

Skræddersyet kursus i Facebook- og Instagram annoncering – Opstartspris: 2.995,- (Normalt 3.995,-)

Driver du din egen virksomhed, og vil du gerne lære Facebook Ads?

Hvorfor tilbyder jeg dette kursus?

Gennem mange års erfaring har jeg hjulpet små, mellemstore og store virksomheder med at vækste gennem Facebook-annoncering. Jeg har brugt +5 millioner på Facebook Ads, lavet alle fejl der kan laves, og skabt skyhøje resultater. Jeg har valgt at tilbyde et kursus inden for Facebook- og Instagram annoncering til dig der gerne selv vil lære at annoncere på Facebook og Instagram, og derved skabe de bedst mulige resultater.

Som certificeret Facebook Marketing Partner sikrer jeg dig alt den viden du har brug for. 

SEO vist af emil på en tavle

Er du klar til at opnå dine mål på Facebook- og Instagram?

Platformen er en af de billigste og samtidig det medie, hvor du får den største reach ud af dine penge. Med Facebook Ads kan du ramme din målgruppe meget præcist – og vigtigst af alt ramme dem, der allerede har besøgt din side eller vist interesse for din virksomhed. Det gør altså, at du gennem hele købsrejsen aktivt kan bruge Facebook Ads.

Så vil du gerne øge dit salg, skaffe flere leads, eller ønsker du at skabe kendskab til din virksomhed? Så er mit kursus det oplagte valg for dig. Jeg er partner hos Facebook, og jeg har mange års erfaring med annoncering på Facebook og Instagram. Du vil blive mødt af en engageret person der kan forklare alt i et lavpraktisk sprog, så alle, uanset niveau, kan være med.

Hvad lærer du blandt andet på kurset?

En tegning med kerneværdierne omkring facebook afs

Hvad siger Thomas om hans kursus?

Client Logo
Thomas Nygaard E-commerce Manager Reservedele.nu

Godt Facebook Ads kursus! Jeg lærte både hvad man skal gøre og hvad man ikke skal gøre. Jeg er stadig overrasket over, hvor meget man kan få ud af et 5 timers kursus. Jeg blev også ret mindblown over det faktum, at jeg åbenbart deltog hans første kursus. Det havde jeg ikke regnet med, eftersom han er vanvittig god til at lære fra sig!

Early bird pris 2.995,- (Normalt 3.995,-)

Vil du have tilsendt en skræddersyet AGENDA?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *