Skræddersyet kursus i Facebook- og Instagram annoncering – Opstartspris: 2.995,- (Normalt 3.995,-)

Driver du din egen virksomhed, og vil du gerne lære Facebook Ads?

Skræddersyet kursus til din virksomhed

Hvorfor tilbyder jeg dette kursus?

Gennem mange års erfaring har jeg hjulpet små, mellemstore og store virksomheder med at vækste gennem Facebook-annoncering. Jeg har brugt +5 millioner på Facebook Ads, lavet alle fejl der kan laves, og skabt skyhøje resultater. Jeg har valgt at tilbyde et kursus inden for Facebook- og Instagram annoncering til dig der gerne selv vil lære at annoncere på Facebook og Instagram, og derved skabe de bedst mulige resultater. Som certificeret Facebook Marketing Partner sikrer jeg dig alt den viden du har brug for. 

0 +

Tilfredse virksomheder

Jeg har hjulpet mere end 50 virksomheder og har en bred forståelse for mange forskellige brancher.

0 %

Tilfredshedsgaranti

Hos mig er du sikret værdi for pengene. Jeg tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så du er sikret et godt resultat.

0 x

Flere henvendelser

Gennemsnitligt får mine kunder 5-10 gange flere henvendelser, efter jeg har hjulpet dem med markedsføring eller webdesign.

Spar de dyre lærepenge

Er du klar til at opnå dine mål?

Vil du gerne øge dit salg, skaffe flere leads, eller ønsker du at skabe kendskab til din virksomhed? Så er mit kursus det oplagte valg for dig. Jeg er partner hos Facebook, og jeg har mange års erfaring med annoncering på Facebook og Instagram. Du vil blive mødt af en engageret person der kan forklare alt i et lavpraktisk sprog, så alle, uanset niveau, kan være med.

Lær at håndtere dine annoncer

Hvad lærer du bl.a. på kurset?

Jeg er ydmyg og stolt af at have skabt gode resultater

Hvad siger mine kunder om deres forløb?

Client Logo
Birgit Feder Petersson Ejer af Hornslet-zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

Client Logo
Jeanette Nielsen Ejer af Essentielpsykoterapi

Vi har arbejdet med mange forskellige folk gennem tiden inden for hjemmesider og markedsføring, men Emil er uden tvivl den absolut bedste samarbejdspartner til dags dato.

Client Logo
Daiva Nadal Ejer af Dstn-ventures.com

Nem at arbejde sammen med! Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse. Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

Client Logo
Henrik Juhl Ejer af Juhlsfoto.dk

Samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert. Guld til Emil fra Juhls foto

Client Logo
Kristina Egel Ejer af Kristinaegel.dk

Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere. Han er meget lydhør overfor ønsker.

Client Logo
Jasmine Marie Messina Ejer af BodylinebyJasmine.dk

Emil har været rigtig god til at hurtig sammensætte en hjemmeside lige som jeg ønskede den. Han er hurtig, rar og meget behjælpelig. Jeg kan stærkt anbefale Emil.

Client Logo
Martin Egesø Ejer af e-Gear.dk

Det er rart at emil forstår at kommunikere på mit plan, det er klart ham der er eksperten men det er vigtigt jeg forstår det han laver. Det er emil bare super god til at forklare.

Opstartspris: 2.995,- (Normalt 3.995,-)

Vil du have tilsendt en skræddersyet agenda?

Ring

Vidensbank

Resultater

Kontakt