Ring

Vidensbank

Resultater

Kontakt

Heldagskursus i Facebook- og Instagram annoncering – Early bird pris: 2495,- (Normalt 2995,-)

Kom i gang med Facebook-annoncering på en sikker måde. Deltag i mit kursus.

Hvorfor tilbyder jeg dette kursus?

Gennem mange års erfaring har jeg hjulpet små, mellemstore og store virksomheder med at vækste gennem Facebook-annoncering. Jeg har brugt +5 millioner på Facebook Ads, lavet alle fejl der kan laves, og skabt skyhøje resultater. Jeg har valgt at tilbyde et kursus inden for Facebook- og Instagram annoncering til dig der gerne selv vil lære at annoncere på Facebook og Instagram, og derved skabe de bedst mulige resultater.

Som certificeret Facebook Marketing Partner sikrer jeg dig alt den viden du har brug for. 

SEO vist af emil på en tavle

Er du klar til at opnå dine mål på Facebook- og Instagram?

Platformen er en af de billigste og samtidig det medie, hvor du får den største reach ud af dine penge. Med Facebook Ads kan du ramme din målgruppe meget præcist – og vigtigst af alt ramme dem, der allerede har besøgt din side eller vist interesse for din virksomhed. Det gør altså, at du gennem hele købsrejsen aktivt kan bruge Facebook Ads.

Så vil du gerne øge dit salg, skaffe flere leads, eller ønsker du at skabe kendskab til din virksomhed? Så er mit kursus det oplagte valg for dig. Jeg er partner hos Facebook, og jeg har mange års erfaring med annoncering på Facebook og Instagram. Du vil blive mødt af en engageret person der kan forklare alt i et lavpraktisk sprog, så alle, uanset niveau, kan være med.

Tidligere kursister

Hvad lærer du blandt andet på kurset?

En tegning med kerneværdierne omkring facebook afs

Hør hvad andre fik ud af kurset

Med utrolig kort varsel,tilbød Emil sin hjælp og ekspertise! Vi havde brug for et lidt anderledes kursus, der var mere Hands on, end teoretisk - Og det tilpassede Emil helt efter vores ønsker og behov, og til vores fulde tilfredsstillelse! Emil ved hvad han snakker om, og det er tydeligt at mærke at han både brænder for sit område, men også er enormt dygtig til at lære fra sig! Vi vil klart gøre brug af Emils service, erfaring og know-how snart igen!

Debbie Nielsen Direktions Assistent - T Hansen Group A/S

Godt Facebook Ads kursus! Jeg lærte både hvad man skal gøre og hvad man ikke skal gøre. Jeg er stadig overrasket over, hvor meget man kan få ud af et 5 timers kursus. Jeg blev også ret mindblown over det faktum, at jeg åbenbart deltog hans første kursus. Det havde jeg ikke regnet med, eftersom han er vanvittig god til at lære fra sig!

Thomas Nygaard E-commerce Manager - Reservedele.nu

Stor anbefaling herfra Vi kan absolut anbefale Emil. Super hurtig, effektiv, hjælpsom og god til at kommunikere. God service. Meget anbefalelsesværdig. Tak Emil

Victoria Nordic Commercial & Content Manager - TMC Nordic

Generelle spørgsmål jeg får

Behøver jeg at have erfaring inden kurset?

Nej, det er ikke noget krav at du har erfaring med Facebook-annoncering. Jeg kommer til at klæde dig rigtig godt på. Du kan forvente at få en gennemgående teoretisk og praktisk erfaring som du allerede samme dag kan implementere i din egen virksomhed. 

Hvad kan jeg forvente at kunne efter kurset?

Efter kurset kan du forvente at have en gennemgående forståelse af hvordan Facebook tænker, og hvordan du laver de bedste annoncer. Målet med kurset er at du efterfølgende selv kan navigere rundt i Facebooks Business Manager og lave de rette kampagner, hvor du er sikker på at dine penge bliver brugt korrekt. Al viden jeg giver ud til kurset, er indsamlet over flere år. Oveni har jeg brugt utallige af millioner på at opnå den viden du får med. 

Hvordan vil planen for kurset se ud?

Overordnet er planen at 30 % af kurset er teori. De resterende 70 % er praktiske opgaver, hvor vi sidder med din konkrete businesscase. Der er ikke nogen standardplan for kurset, da jeg mener at det skal skræddersyes til den enkelte deltager for at få mest muligt udbytte. 

Hvorfor skal jeg deltage på kurset?

Du skal deltage på kurset hvis du har en interesse i at lave dit livs bedste investering. Du skal ikke se det som en udgift, men en investering som kommer til at tjene sig hjem mange gange. Måske du allerede har kørt annoncering, og står med de samme problemer igen og igen, og gerne vil have dem løst. 

Jeg er i tvivl om kurset passer til mig. Hvad gør jeg?

Du er altid velkommen til at kontakte mig uforpligtende. Her kan vi tage en snak omkring din nuværende situation, og om jeg mener kurset giver mening for dig og din virksomhed. Det skal pointeres at kurset ikke giver mening for alle typer virksomheder, så hvis du er i tvivl, så tag endelig kontakt til mig. Jeg laver altid en konkret vurdering af virksomhed og situation inden jeg indgår en aftale om kursusforløb.

Mangler du svar på dit spørgsmål? Send mig en mail på kontakt@emilnissen.dk, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.