Som Partner hos Facebook kan jeg hjælpe

Udnytter du alle de store muligheder Facebook tilbyder?

Er du klar til at opnå succes?

Derfor har Facebook aldrig været vigtigere

Hele opsætningen af Facebook- og Instagram Ads er yderst vigtig. Både for at du ved, hvad du får ud af dine penge, og for at ramme din målgruppe korrekt med de rigtige budskaber – lige dér, hvor de befinder sig i købsrejsen. Jeg hjælper både små, mellem og helt store virksomheder og har fokus på at lave en unik, skræddersyet løsning til din virksomhed. 

Så kort sagt - for mig er det vigtigt, at du ved, hvad dine penge går til – og jeg sørger for at tage dig med på hele rejsen.

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Fra 0 til 800 ordrer på seks måneder

"Vi i Bushcraft Danmark havde i flere år haft et andet firma til at stå for vores markedsføring uden den store effektiv, det blev der lavet om på da jeg fik Emil til at overtage vores markedsføring... Emil gav os en overskuelig oversigt over hvad der skulle laves om, vi fik en fast pris på det, som holdt, selvom der kom ekstra udfordringer, som Emil klarede til UG. I dag, står Emil for alt vores markedsføring på Google Ads of Facebook med rigtig gode resultater. Vi kan varmt anbefale Emil, som er super engageret, effektiv og holder hvad han lover."

Hos mig er du i trygge hænder

Jeg inddrager dig i hele processen

01

Indledende samtale

Det er vigtigt for mig at lære dig og din virksomhed at kende, før jeg går i gang med Facebook Ads. Derfor tilbyder jeg en indledende samtale, hvor vi gensidigt får skabt en relation.

02

Vi sætter rammerne

Vi forventningsafstemmer sammen og sætter rammerne for samarbejdet. Vi klarlægger bl.a. budget, målgruppe, formål og strategi. Med dette opnår vi det største potentiale.

03

Vedligeholdelse

Når opsætningen er færdig, har du mulighed for, at vi laver en aftale, hvor jeg vedligeholder og løbende optimerer. Det plejer mine kunder at vælge, fordi det er vigtigt at udnytte det data man får ind.

0 +

Tilfredse virksomheder

Jeg har hjulpet mere end 50 virksomheder og har en bred forståelse for mange forskellige brancher.

0 %

Tilfredshedsgaranti

Hos mig er du sikret værdi for pengene. Jeg tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så du er sikret et godt resultat.

0 x

Flere henvendelser

Gennemsnitligt får mine kunder 5-10 gange flere henvendelser, efter jeg har hjulpet dem med markedsføring eller webdesign.

Hos mig er du i trygge hænder igennem hele processen

Mine 3 vigtigste kerneværdier, der sikrer dig succes

Skræddersyede løsninger

Skræddersyede løsninger

Din virksomhed passer ikke ned i en kasse – det gør ingen. Derfor laver jeg altid skræddersyede løsninger for mine kunder.

Proaktiv arbejdstilgang

Proaktiv arbejdstilgang

Med en proaktiv arbejdstilgang er du sikret, at jeg altid kommer med nye idéer, input og spørgsmål til din virksomhed.

Værdi for pengene

Værdi for pengene

Det har du nok hørt før. Men jeg mener det. Jeg klæder dig på, så du 100% ved, hvad du får for pengene.

Jeg er ydmyg og stolt af at have skabt gode resultater

Mine kunders succes er min succes

Client Logo
Birgit Feder Petersson Ejer af Hornslet-zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

Client Logo
Jeanette Nielsen Ejer af Essentielpsykoterapi

Vi har arbejdet med mange forskellige folk gennem tiden inden for hjemmesider og markedsføring, men Emil er uden tvivl den absolut bedste samarbejdspartner til dags dato.

Client Logo
Daiva Nadal Ejer af Dstn-ventures.com

Nem at arbejde sammen med! Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse. Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

Client Logo
Henrik Juhl Ejer af Juhlsfoto.dk

Samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert. Guld til Emil fra Juhls foto

Client Logo
Kristina Egel Ejer af Kristinaegel.dk

Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere. Han er meget lydhør overfor ønsker.

Client Logo
Jasmine Marie Messina Ejer af BodylinebyJasmine.dk

Emil har været rigtig god til at hurtig sammensætte en hjemmeside lige som jeg ønskede den. Han er hurtig, rar og meget behjælpelig. Jeg kan stærkt anbefale Emil.

Client Logo
Martin Egesø Ejer af e-Gear.dk

Det er rart at emil forstår at kommunikere på mit plan, det er klart ham der er eksperten men det er vigtigt jeg forstår det han laver. Det er emil bare super god til at forklare.

Skal vi arbejde sammen?

Kontakt mig og lad os tage en snak om, hvordan jeg kan tage din forretning til nye højder. Udfyld venligst kontaktformularen, og jeg vender tilbage indenfor 12 timer. Har du spørgsmål? Så læs F.A.Q herunder

Vil du have en gratis gennemgang af din Facebook-annoncering?

Generelle spørgsmål jeg får

Hvorfor er Facebook Ads så vigtigt?

Facebook har i dag mere end 3,8 millioner danske brugere, hvoraf 65% dagligt er aktive. Derfor er det en yderst effektiv kanal, uanset om du sælger til privatpersoner eller virksomheder, da du kan målrette annoncerne til dem, du ønsker at ramme. Platformen er en af de billigste og samtidig det medie, hvor du får den største reach ud af dine penge. Med Facebook Ads kan du ramme din målgruppe meget præcist – og vigtigst af alt ramme dem, der allerede har besøgt din side eller vist interesse for din virksomhed. Det gør altså, at du gennem hele købsrejsen aktivt kan bruge Facebook Ads.

Hvad koster det at komme i gang med Facebook Ads?

Det er meget forskelligt. Jeg anbefaler som minimum 2-3000 kr. om måneden for selve annoncerne, og ved siden af kommer prisen på vedligeholdelse og optimering af de annoncer, der afhænger af størrelse og behov.

Hvor lang tid vil der gå, inden jeg ser resultater?

Det afhænger af, hvilken branche du er i, og om du allerede er i gang eller skal i gang fra bunden. Har du i forvejen en velfungerende konto, kan du typisk se resultater efter den første måned. Hvis kontoen er helt ny, skal du forvente, at resultaterne kommer efter 1-3 måneder. Det er meget forskelligt.

Jeg har ingen video-materiale og billeder. Kan du også hjælpe med det?

Ja, det kan jeg. Jeg samarbejder med Martin Egesø fra Desino.dk, som laver effektive reklamefilm og billeder i særklasse. Gennem strategisk storytelling og betagende visuelle universer producerer Desino effektive markedsføringsfilm og billeder, der engagerer din målgruppe og øger dit salg i samspil med en konkret markedsføringsstrategi.

Hvor lang bindingsperiode er der på Facebook Ads?

Der er kun en måned binding på mine ydelser. Min tilgang bygger på gennemskuelighed, og derfor tillader jeg mig at stille høje krav til mine kunder, såvel som de stiller høje krav til mig. For mig er det vigtigt at opbygge en tæt relation, og derfor har jeg samarbejdet med mange af mine kunder, siden jeg startede med min forretning.

Hvorfor skal jeg vælge dig til at varetage mine Facebook Ads?

Jeg har arbejdet dedikeret med Facebook Ads i mere end fire år og har opnået en stærk, teknisk viden og erfaring fra forskellige brancher. Jeg sætter mig grundigt ind i din virksomhed, så annoncerne afspejler det, der gør, at din virksomhed skiller dig ud.

Skal jeg vælge Google Ads eller Facebook – måske endda begge?

Det kommer helt an på, hvor du er på virksomhedsrejsen. Om du er i opstarten, eller har du været i gang i lang tid. Facebook, Instagram og Google fungerer super godt som et bindeled mellem hele kunderejser. Ved hjælp af Google får du relevante besøgende, som du efterfølgende kan tage gennem tragten ved hjælp af Facebook Ads. Her kan du gå ind og ramme dem, som allerede har besøgt din side. Dette kaldes også retargeting. Jeg kommer gerne med et forslag til, hvad dit fokus skal være.

Hvad betyder det, at jeg er Facebook Marketing Partner?

For at blive partner hos Facebook har de nogle krav, man skal opfylde. Blandt andet, at man skal bruge et højt spend, men vigtigst af alt skal man opnå kvalificeret placering med en annoncering for sine kunder. Facebook har et krav om, at minimum 40% af alle ens placeringer skal være kvalificerede. Jeg har en procentsats på 98%, hvilket i grove træk betyder, at mine kunder får kunder, og at deres budget bliver anvendt korrekt på tværs af alle Facebooks kanaler.

Mangler du svar på dit spørgsmål? Send mig en mail på kontakt@emilnissen.dk, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Ring

Vidensbank

Resultater

Kontakt