Jeg er Partner hos Facebook

Ønsker du at få konkret og ærlig hjælp til din Facebook Ads?

Jeg er din dedikerede samarbejdspartner

Jeg er det oplagte valg for dig, der ønsker at tage dine Facebook Ads og Instagram-annonceringer til nye højder. Jeg hjælper dig – uanset om du er B2B eller B2C – med at udarbejde en skalerbar strategi, der rammer din målgruppe præcist med helt konkrete budskaber – lige dér, hvor den befinder sig i købsrejsen.

Som kunde er du mit vigtigste aktiv, og derfor sætter jeg barren højt for at skabe stærke kunderelationer mellem virksomhed og kunde. Det gør jeg ved at være en proaktiv samarbejdspartner, der løbende kommer med idéer, nye muligheder og forslag til forbedring.

Mand der arbejder med Facebook

Facebook har i dag mere end 3,8 millioner danske brugere, hvoraf 65 % dagligt er aktive.

Platformen er en af de billigste og samtidig det medie, hvor du får den største reach ud af dine penge. Med Facebook Ads kan du ramme din målgruppe meget præcist – og vigtigst af alt ramme dem, der allerede har besøgt din side eller vist interesse for din virksomhed. Det gør altså, at du gennem hele købsrejsen aktivt kan bruge Facebook Ads.

Jeg vender din virksomhed på hovedet, tager fat dér, hvor vi kan se potentialet, og bygger en komplet markedsføringsstrategi ud fra det og dine mål i virksomheden. Ud over at vi tager din annoncering til nye højder, får du også værdifulde indsigter i din branche og målgrupper, som er en del af mit opstartsarbejde.

Qimmiq.dk

Ønsker du også en tilstrømning af nye kunder?

Mine kunder vælger mig, fordi de søger en kompetent strategisk samarbejdspartner, der kan levere gennemsigtige og profitable resultater for deres virksomhed. Det kan jeg blandt andet, fordi du som kunde er med i processen – hele vejen. Hos mig er der nemlig intet, der står med småt.

Min værktøjskasse er spækket med erfaringer og andre cases, men det, jeg ved, er, at du som kunde ikke passer ned i én kasse. Derfor bruger jeg meget tid i starten på at gennemgå dine ønsker, din forretningsmodel og dine langsigtede mål med Facebook Ads og Instagram-annoncering.

Kort sagt, vil du blive mødt af en ærlig nordjysk specialist, der altid går dét ekstra skridt sammen med dig og din virksomhed!

En tegning med kerneværdierne omkring facebook afs

At komme fra A-B skal være nemt!

Forstørrelsesglas der illustrere grundig analyse

01. Jeg analyserer din nuværende situation

Første trin er, at jeg gennemgår og analyserer din nuværende annoncering. Det gør jeg for at danne mig et overblik over mit fremtidige strategiarbejde. Her analyserer jeg, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer optimalt.

finger der trykker som illustrerer strategi for annoncering

02. Jeg lægger en strategi for din annoncering

På andet trin taler vi om mål, for uden mål har vi intet at sigte efter. Det er på dette trin, at vi skal have klargjort en digital strategi for din virksomhed. Her går jeg ind og analyserer din målgruppe, branche, kundetyper, potentialet, og hvordan disse informationer kan sættes sammen til den rette strategi for din virksomhed.

computer med tjekmærke illustrerer tids- og handlingsplan

03. Jeg udarbejder en tids- og handleplan

På tredje trin udarbejder jeg en tids- og handleplan i samarbejde med dig, så du altid har overblik over samarbejdet, og hvilke krav jeg har til dig. Denne tids- og handleplan laver jeg i forlængelse af en klar strategi for din annoncering.

tegning af graf der fortæller om strategier

04. Jeg eksekverer på strategien

På fjerde trin er denne rette strategi blevet lagt, og det er her, at jeg begynder at udforme annoncetekster, grafik og videoer, der tilsammen baner vejen for hele opsætningen. Efter alt er implementeret, går vi det igennem sammen, så du 100% ved, hvad der er sat op.

Samtale bokse der illustrerer løbende dialog

05. Jeg står for løbende vedligeholdelse og sparring

Femte trin handler om vedligeholdelse og optimering. Når opsætningen er færdig, står jeg nemlig for at vedligeholde og optimere din annoncering. Her går jeg ind og udnytter alle de data, der kommer ind, og analyserer, hvad der fungerer godt, og hvad der skal optimeres. Det er også her, at jeg tager udgangspunkt i tids- og handleplanen og får eksekveret på det, som vi har aftalt.

0 +

Tilfredse virksomheder

Jeg har hjulpet mere end 50 virksomheder og har en bred forståelse for mange forskellige brancher.

0 %

Tilfredshedsgaranti

Hos mig er du sikret værdi for pengene. Jeg tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så du er sikret et godt resultat.

0 x

Flere henvendelser

Gennemsnitligt får mine kunder 5-10 gange flere henvendelser, efter jeg har hjulpet dem med markedsføring eller webdesign.

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Jeg ved, at du ikke passer ned i én kasse

Jeg ved, at ingen kunder er ens, og derfor vil du heller ikke blive mødt med strømlinede skabeloner til din online markedsføring. I stedet bygger jeg en komplet strategi op baseret på din virksomheds baggrund. Jeg har nemlig erfaret, at det er her, at din annoncering bliver profitabel.

 

At mine aftaler og priser er 100 % klare og gennemsigtige, betyder, at du på intet tidspunkt er i tvivl om, hvad dine penge går til. På samme måde kan du under hele processen også følge med i mit arbejde og ligeledes se, hvad jeg forventer af dig.

Mand der kigger på en computerskærm med facebook ads

Ta’ ikke kun mine ord for det. Hør det fra mine kunder

Client Logo
Birgit Feder Petersson Ejer af Hornslet-zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

Client Logo
Jeanette Nielsen Ejer af Essentielpsykoterapi

Vi har arbejdet med mange forskellige folk gennem tiden inden for hjemmesider og markedsføring, men Emil er uden tvivl den absolut bedste samarbejdspartner til dags dato.

Client Logo
Daiva Nadal Ejer af Dstn-ventures.com

Nem at arbejde sammen med! Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse. Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

Client Logo
Henrik Juhl Ejer af Juhlsfoto.dk

Samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert. Guld til Emil fra Juhls foto

Client Logo
Kristina Egel Ejer af Kristinaegel.dk

Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere. Han er meget lydhør overfor ønsker.

Client Logo
Jasmine Marie Messina Ejer af BodylinebyJasmine.dk

Emil har været rigtig god til at hurtig sammensætte en hjemmeside lige som jeg ønskede den. Han er hurtig, rar og meget behjælpelig. Jeg kan stærkt anbefale Emil.

Client Logo
Martin Egesø Ejer af e-Gear.dk

Det er rart at emil forstår at kommunikere på mit plan, det er klart ham der er eksperten men det er vigtigt jeg forstår det han laver. Det er emil bare super god til at forklare.

Skræddersyet løsning til din virksomhed

Hør hvad Mads siger om deres forløb

Min vision er at skabe profitable resultater for vores kunder, hvilket også betyder, at jeg ikke tager mange ordrer ind ad gangen. Som virksomhed har du brug for, at din samarbejdspartner er 100 % dedikeret – og her kan du regne med mig.

 

Jeg sørger for, at du bliver en del af processen fra start, og baserer vores arbejde på gensidig respekt og proaktiv deltagelse. Jeg agerer derfor som eksperter på områderne, men også som din proaktive samarbejdspartner, der hele tiden ser potentiale i dig og din virksomhed og kommer med nye input og ideer.

 

Da du er med i processen fra start, vil du altid opleve 100 % gennemsigtige priser og aftaler, hvor du helt præcis kan se, hvad du betaler for. Du vil derfor heller aldrig blive bundet til en løsning i lang tid.

Lad mig gennemgå dit potentiale, gratis.

Udfyld formularen allerede i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om din virksomhed, og hvordan vi sammen kan tage den til nye højder. Opstartsmødet varer i cirka 30 minutter og er helt uforpligtende. 

Generelle spørgsmål jeg får

Hvorfor er Facebook Ads så vigtige?

Facebook har i dag mere end 3,8 millioner danske brugere, hvoraf 65% dagligt er aktive. Derfor er det en yderst effektiv kanal, uanset om du sælger til privatpersoner eller virksomheder, da du kan målrette annoncerne til dem, du ønsker at ramme. Platformen er en af de billigste og samtidig det medie, hvor du får den største reach ud af dine penge. Med Facebook Ads kan du ramme din målgruppe meget præcist – og vigtigst af alt ramme dem, der allerede har besøgt din side eller vist interesse for din virksomhed. Det gør altså, at du gennem hele købsrejsen aktivt kan bruge Facebook Ads.

Hvad koster det at komme i gang med Facebook Ads?

Det er meget forskelligt. Minimumsprisen er 5-7000 kr. om måneden for selve annoncerne, og ved siden af kommer prisen på vedligeholdelse og optimering af de annoncer, der afhænger af størrelse og behov.

Hvor lang tid vil der gå, inden jeg ser resultater?

Det afhænger af, hvilken branche du er i, og om du allerede er i gang eller skal i gang fra bunden. Har du i forvejen en velfungerende konto, kan du typisk se resultater efter den første måned. Hvis kontoen er helt ny, skal du forvente, at resultaterne kommer efter 1-3 måneder. Det er meget forskelligt.

Jeg har ingen video-materiale og billeder. Kan du også hjælpe med det?

Ja, det kan jeg. Jeg samarbejder med Conmedia.dk, som laver effektive reklamefilm og billeder i særklasse. Gennem strategisk storytelling og betagende visuelle universer producerer Conmedia effektive markedsføringsfilm og billeder, der engagerer din målgruppe og øger dit salg i samspil med en konkret markedsføringsstrategi.

Hvor lang bindingsperiode er der på Facebook Ads?

Der er kun en løbende måned + 1 måned binding på mine ydelser. Min tilgang bygger på gennemskuelighed, og derfor tillader jeg mig at stille høje krav til mine kunder, såvel som de stiller høje krav til mig. For mig er det vigtigt at opbygge en tæt relation, og derfor har jeg samarbejdet med mange af mine kunder, siden jeg startede med min forretning.

Hvorfor skal jeg vælge dig til at varetage mine Facebook Ads?

Jeg har arbejdet dedikeret med Facebook Ads i mere end fire år og har opnået en stærk, teknisk viden og erfaring fra forskellige brancher. Jeg sætter mig grundigt ind i din virksomhed, så annoncerne afspejler det, der gør, at din virksomhed skiller dig ud.

Hvad betyder det, at du er Facebook Marketing Partner?

For at blive partner hos Facebook har de nogle krav, man skal opfylde. Blandt andet, at man skal bruge et højt spend, men vigtigst af alt skal man opnå kvalificeret placering med en annoncering for sine kunder. Facebook har et krav om, at minimum 40% af alle ens placeringer skal være kvalificerede. Jeg har en procentsats på 98%, hvilket i grove træk betyder, at mine kunder får kunder, og at deres budget bliver anvendt korrekt på tværs af alle Facebooks kanaler.

Skal jeg vælge Google Ads eller Facebook – måske endda begge?

Det kommer helt an på, hvor du er på virksomhedsrejsen. Om du er i opstarten, eller har du været i gang i lang tid. Facebook, Instagram og Google fungerer super godt som et bindeled mellem hele kunderejser. Ved hjælp af Google får du relevante besøgende, som du efterfølgende kan tage gennem tragten ved hjælp af Facebook Ads. Her kan du gå ind og ramme dem, som allerede har besøgt din side. Dette kaldes også retargeting. Jeg kommer gerne med et forslag til, hvad dit fokus skal være.

Mangler du svar på dit spørgsmål? Send mig en mail på kontakt@emilnissen.dk, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *