fbpx
SEO handler ikke kun om bedre placering og mere trafik. Det handler om at styrke din synlighed for at få det rette publikum!

Overgå dine konkurrenter på Google og få flere besøgende til din hjemmeside

Hvorfor bør du investere i SEO?

Søgemaskineoptimering konverterer i gennemsnit dobbelt så mange kunder som andre kanaler. Organisk trafik er en meget vigtig indtægtskilde for enhver forretning, men det kan være svært at vide hvordan man når den rigtige målgruppe. Det kræver mange tekniske overvejelser at udvikle en god SEO-strategi der kan fungere på lang sigt - ikke mindst på grund af Googles evigt opdaterende algoritmer. 

Prisen varierer afhængigt af størrelsen på hjemmesiden

Hvad kan vi hjælpe med?

On-page SEO

Googles komplicerede algoritmer identificerer sider med værdifuldt og relevant indhold, og rangerer disse øverst i tjenesten. Det er derfor afgørende at udføre søgeordsanalyser og analyser af tekstkvalitet for at sikre unikt og betydningsfuldt indhold.

Teknisk SEO

Brugervenlighed, kompatibilitet med mobile enheder og hjemmesideperformance er fundamentet for at sikre konverteringer af høj kvalitet og flere besøgende.

Link-building

Det er nødvendigt at lave effektive interne links, samt at kortlægge eventuelle fejl og mangler for at kunne opnå en god rangeringen på søgemaskinerne.
Dette er vores optimeringsstruktur

SEO-processen

01

Analyse

Det første trin er at analysere din SEO-status: indhold og SERP-status baseret på din branche.

02

Forventningsafstemning

Vi begynder med at gennemgå din hjemmesides status og den valgte pakke. Den endelige planlægning udføres på baggrund af de tjenester, der passer dig bedst.

03

Vi går i gang!

Baseret på den valgte pakke og størrelsen på dit websted, giver vi dig en tidslinje/estimat for det kommende arbejde.

04

Mulighed for vedligeholdelse

Når webstedet er SEO-optimeret, vil vi fortsætte med at tilbyde vedligeholdelse af websiteprocesserne og fortsætte med at holde dit websted SEO-opdateret.

Jeg er ydmyg og stolt af at have skabt gode resultater

Mine kunders succes er min succes

Client Logo
Birgit Feder Petersson Ejer af Hornslet-zoneterapi.dk

Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

Client Logo
Jeanette Nielsen Ejer af Essentielpsykoterapi

Vi har arbejdet med mange forskellige folk gennem tiden inden for hjemmesider og markedsføring, men Emil er uden tvivl den absolut bedste samarbejdspartner til dags dato.

Client Logo
Daiva Nadal Ejer af Dstn-ventures.com

Nem at arbejde sammen med! Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse. Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

Client Logo
Henrik Juhl Ejer af Juhlsfoto.dk

Samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert. Guld til Emil fra Juhls foto

Client Logo
Kristina Egel Ejer af Kristinaegel.dk

Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere. Han er meget lydhør overfor ønsker.

Client Logo
Jasmine Marie Messina Ejer af BodylinebyJasmine.dk

Emil har været rigtig god til at hurtig sammensætte en hjemmeside lige som jeg ønskede den. Han er hurtig, rar og meget behjælpelig. Jeg kan stærkt anbefale Emil.

Client Logo
Martin Egesø Ejer af e-Gear.dk

Det er rart at emil forstår at kommunikere på mit plan, det er klart ham der er eksperten men det er vigtigt jeg forstår det han laver. Det er emil bare super god til at forklare.

Få et sundhedstjek af din hjemmeside GRATIS

Ved at benytte en blanding af vores brancheviden og vores digitale redskaber laver vi en SEO-revision og sender dig en detaljeret rapport via e-mail inden for 48 timer. Hvis du gerne vil have en uddybende diskussion om hvordan du kan forbedre dine markedsføringsinitiativer, så skriv til os! Har du spørgsmål? Så læs F.A.Q herunder

Nysgerrig på din hjemmesides performance?

Skriv dig op nu, og vi vender tilbage til dig indenfor 48 timer.