Annonceadministrator

Hvad er din annonceadministrator, og hvordan bruger du den? Det er et spørgsmål, som jeg ofte får. Kort sagt, så er din annonceadministrator der, hvor du administrerer alle de annoncer, som du gerne vil køre på Facebook og Instagram. Du finder din annonceadministrator inde i din Facebook Business Manager.

Hvis du er i tvivl om hvad din Facebook Business Manager er, så kan du læse mere omkring den her.

Annonceadministratoren er inddelt i 3 led, som er følgende:

  • Kampagneniveau
  • Annoncesætniveau
  • Annonceniveau

3 niveauer, som jeg vil forklare mere i dybden, så du får en forståelse af, hvad du kan på de forskellige led.

Kampagneniveauet:

Det første led er kampagneniveauet. Det er det yderste led, og det er her, hvor du skal definere dit mål med kampagnen, også kaldet kampagnemålsætning. Hvis du ikke kender til kampagnemålsætninger, så kan du læse mere om det her. Under din kampagnemålsætning skal du fortælle Facebook, hvad du gerne vil have ud af de annoncer, som du skal eksponere for dine potentielle kunder. Det er også på kampagneniveauet, hvor du vælger dit budget og budstrategi.

Annoncesætniveauet:

Under annoncesætniveauet skal du definere din målgruppe. Det er vigtigt, at altid tænker målgrupper, når du hører ordet “annoncesæt”. Udover at definere din målgruppe, så har du også mulighed for at vælge placeringer og tidsplan for de annoncer, som du skal køre. Man kan sige, at kampagneniveauet og annoncesætniveauet er her, hvor du fortæller Facebook hvad du gerne vil med dine annoncer, hvor det sidste led, er der, hvor du rent faktisk sætter dine annoncer op.

Annonceniveauet:

Det sidste led er annonceniveauet. Det er her, hvor du bygger dine annoncer. Du har oceaner af muligheder her, hvor du kan vælge imellem billeder, karruseller, videoer og kollektioner, hvortil du skriver en fængende tekst og fortæller Facebook, hvorhen dine annoncer skal lede dine potentielle kunder hen.

Det var en kort gennemgang af de 3 områder inden for din annonceadministrator. Det kan godt virke lidt indviklet at forstå fra en start, men kort sagt, så er det her, hvor du administrerer alle dine annoncer, og kan følge med i hvordan de fungerer.

I mit online kursus viser jeg dig hvordan du helt præcist sætter de rigtige indstillinger på i de 3 niveauer, så du har de bedste forudsætninger for at tjene penge på dine annoncer.

Har du spørgsmål hertil, så send mig endelig en e-mail på kontakt@emilnissen.dk

Lær hvordan du får succes som marketingkonsulent

Shopping Basket

Se min gratis demo på 17 minutter, hvor jeg gennemgår hvad, der skal til for, at du får succes som marketingkonsulent med Facebook Ads.

Ved tilmelding accepterer du at modtage e-mails med viden om Facebook-annoncering. Jeg sender kun e-mails, som jeg selv ville ønske at modtage, og du kan altid afmelde igen.